Finomságok Konyhája: pizza kész (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

pizza kész

Hozzávalók:

40 dkg. félfogós liszt, 4 ek. olívaolaj, 3 dkg. élesztő 1 kk. cukor, langyos víz, hogy jól gyúrható tésztát kapjunk.

Feltét: ennek csak a fantáziánk szab határt: pizzaszósz, házi készítésű paradicsompüré, sonkaszelet, füstölt kolbász, kukorica, savanyú uborka, pepelone paprika, ananász, lila hagyma, olívabogyó, párolt zöldségek, különféle sajtok.
A hozzávalókból tésztát gyúrunk, jól kidolgozzuk, megkelesztjük. Három felé vesszük és belesimítjuk a pizzasütő kerek formákba. Megkenjük a házi paradicsompürével elkevert pizzaszósszal és rápakoljuk a kép szerinti feltéteket sávokban, "egy kis ez, egy kis az", kinek-kinek az ízlése szerint.
A nyers pizzákat olajjal megspricceljük, a kerek sütőket pizzaállványra rakjuk és nagyon forró- 300 fokos - sütőbe (pizzaprogram) megsütjük.
Melegen fogyasztva a legjobb.

Látta 991 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Hegedűs Ancika üzente 12 éve

Kedves Editke, Marika, Babika, Zsuzsika és Ilonka!

Köszönöm hozzászólásotokat, nagyon kedvesek vagytok.
Köszönöm Editkének, hogy nagyjából megválaszolt helyettem, de kiegészítem. A félfogós liszt erre felénk "halasi félfogós"-ként vásárolható, a kiskunhalasi malom őrli. Mint ahogy Editke is írta, azért félfogós, mert felesben van összeőrölve a sima fehér liszt és grízes liszt. Érződik az állagán is, hogy nem olyan érdes a fogása, mint a réteslisztnek.

Egyébként én is finom liszttel szoktam készíteni, de éppen abban az időben fel volt bontva egy 2 kg-os félfogós lisztes zacskó és nem akartam felbontani másikat.

Puszi Mindenkinek: Ancika

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves Ilona!
Ugyan nem tőlem kérdezted,de a feltöltő nagyon régen látogatta a klubot.
A félfogós liszt a BF55-ös liszt.
Másképpen lehet nevezni réteslisztnek is.
De úgy is értelmezik,hogy a sima és a réteslisztnek a keveréke.
Remélem tudtam segíteni,de Ancikának írok,hogy adja meg a pontos választ.
Én,a pizza tésztáját mindig sima lisztből készítem.
Üdvözöllek:Edit.

Válasz

dr.jarmalow ilona üzente 12 éve

Csillagom!

Mi az a félfogós liszt? egyébként szuper minden recept,alig várom,hogy elkészítsem!
üd. Ili.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Hát igen!
Jól néz ki!
Csak éppen recept nincs hozzá 4 hónap után sem.
Ancikám!
Kérlek írd be a tészta receptjét!
Köszönöm:Edit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Istenien néznek ki,ez igen

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ancikám!
Írsz receptet a pizza tésztához,ugye?
Várjuk a további alkotásaidat is.
Puszi:Edit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Én ugyan bevacsoráztam,de ez a látvány.....nem igen tudnék ellenállni ha itt az én asztalomon lenne.Gratulálok,nagyon ügyes vagy!!!!Üdv:Babi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Egyenesen nyálcsorgató, de szívesen levennék egyet!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ancikám!
Az a finom pizza,bizony nagyon finom vacsi.
Nagyon guszta és finom.
Gratulálok.
Puszi:Edit.

Válasz

Domján Mária üzente 13 éve

Nagyon klasszak lettek a pizzáid.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Garáz József írta 19 órája a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

Anna! Köszönjük szépen. Már tudod hogy ez igazi . Nem kell ...

Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Vegyes gyümölcsleves, roston sült ...

Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

József csodásan néz ki ez a finom reszelt alma!- és még ...

Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Almás lepény . {Saját termésű Éva almából} képhez:

Almas_lepeny__sajat_termesu_eva_almabol_2198672_1002_s

József gratulálok! Nagyon finom lepényt sütöttetek! Én is...

Garáz József 5 napja új képet töltött fel:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Piritott_tarhonya_leves-008_2198680_5173_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Almas_lepeny__sajat_termesu_eva_almabol_2198672_1002_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Kaposztashus_2198661_5277_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu