Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
50 dkg liszt
20 dkg zsír
15 dkg cukor
20 dkg porcukor
4 tojás
1 csomag sütőpor
1 citrom héja és leve
1 csomag vaníliás cukor
tejföl
2 evőkanál kakaó
málnalekvár, kókuszreszelék
A mázhoz: 20 dkg porcukor, 2 tojássárgája, fél citrom leve
elkészítése:
A lisztet, zsírt, cukrot, a két egész tojást, a sütőport, a citrom reszelt héját és a vaníliás cukrot kevés tejföllel összegyúrjuk. A kapott tésztát három részre osztjuk. Az egyikbe két evőkanál kakaót teszünk, amitől barna lesz. Sorban mindegyiket kinyújtjuk. Az alsó lapot lekvárral megkenjük, rátesszük a barna lapot, azt is megkenjük lekvárral, majd következik a harmadik lap. Ezután mázat készítünk. Két tojássárgáját, 20 dkg porcukrot, fél citrom levét kikeverjük, és a tészta tetejére öntjük. Kisütés után kókuszreszelékkel megszórjuk.
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hónapja a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Kókuszos sütemény
Fügelekvár
Raffaelló szelet
Csokoládés-mandulás őzgerinc