Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
1. A cukkinikat megmossuk, két végüket leválasztjuk, vékony, hosszanti szeletekre gyaluljuk, és meghintjük 2-3 csipet sóval, hogy kissé megpuhuljanak, hajlékonyabbak legyenek. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, magjait-ereit eltávolítjuk, 3x3 cm-es lapokra vágjuk. A sajtot 5-8 mm vastagon felszeleteljük, a paprikával azonos nagyságú lapokra-kockákra formázzuk.
2. A cukkiniszeleteket lecsepegtetjük, majd 2-3 kanyarítással harmonikaszerűen összehajtogatjuk, és a paprika-, valamint sajtkockákkal felváltva 8 bambuszpálcikára fűzzük, lefedjük, behűtjük.
3. A mártáshoz az újhagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk. Elkeverjük a vörösborban a borecetet, ízlés szerint sót, frissen őrölt borsot, a ketchupot, a mustárt, az olívaolajat, végül a hagyma-fokhagymapépet.
4. Fogyasztáskor tálra rendezzük a cukkininyársakat, bazsalikommal díszítjük, és a csinos tálkába szedett mártással kínáljuk. Az egyszerűség és kényelem kedvéért nem túl vékonyra szeletelt bagettet adunk hozzá, amely „alátétként”, kistányérként működik.
Tippek:Mentával, citromfűvel, oregánóval és vágott bazsalikommal illatosított, 100 g túróból és 3 dl joghurtból kevert-mártással is finom.
Italajánlat:Félszáraz fehérbor
|
|
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...
Garáz József írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:
József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Narancskrémleves
Banánkenyér
Áfonyás túrófánk
Gesztenyés muffin rumos karamellmártással