Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
1. A csirkecombokat megmossuk, bőrüket lehúzzuk, a húst bedörzsöljük sóval, borssal és a fűszerkeverékkel. A zöldségeket megtisztítjuk. A vöröshagymákat karcsú gerezdekre szeljük, a fokhagymával együtt csinos sütőedény aljára terítjük, megsózzuk. Tetejükre rendezzük a húsdarabokat, meglocsoljuk 1/2 dl borral és az olajjal, majd 180 °C-os sütőben pirosra sütjük (45-50 perc).
2. A babsalátához a lilahagymákat vékonyan felkarikázzuk, meghintjük egy kevés sóval és 1 ek. citromlével. A babféléket bő vízzel leöblítjük, jól lecsepegtetjük. A paprikát apró kockákra, a szárzellert vékony karikákra vágjuk, és a babbal együtt a hagymához adjuk.
3. Az öntethez 2 ek. citromlét és 1/2 dl bort elkeverünk a mustárral, a porcukorral, ízlés szerint sóval, frissen őrölt borssal, végül az apránként hozzáadott olívaolajjal, és lazán a salátához keverjük.
4. A csirkecombok tetejét paradicsomgerezdekkel, valamint petrezselyemmel díszítjük, és a sütőtálban, a babsaláta kíséretében tálaljuk. További köretként burgonyapüré, puliszka illik hozzá.
Italajánlat:Félszáraz fehérbor (amivel az étel készül)
Kategóriák:
|
|
Domján Mária 6 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 6 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 6 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 6 órája új képet töltött fel:
Domján Mária írta 6 órája a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Nagyon gusztusos finom az ételed Annám .Csak gratulálni...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Most főztem ilyen finomat először, de nem utoljára. Az új ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 2 napja a(z) Boldog Anyák napját képhez:
Köszönjük szépen Nagyon kedvesek vagytok puszi
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Narancskrémleves
Banánkenyér
Áfonyás túrófánk
Gesztenyés muffin rumos karamellmártással