Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
1. A szőlőt leszemezzük, meglocsoljuk a brandyvel, lefedjük. A felsorolt hozzávalókból 8 palacsintát sütünk.
2. A krémhez felforralunk 5 dl bort a citromhéjjal és a fűszerekkel, hűlni hagyjuk. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéket 1 csipet sóval, majd 80 g porcukorral kemény habbá verjük. A tojássárgákat elkeverjük 60 g porcukorral, a pudingporral, 1 dl hideg borral és a leszűrt forralt bor felével. Gőz fölött besűrítjük, levesszük a gőzről, hozzáadjuk a maradék forralt bort, végül óvatosan a tojáshabot.
3. A mártáshoz sárgára pirítjuk a kristálycukrot, 1 dl borral, 3-4 percig forraljuk, beleforgatjuk a szőlőt, végül felöntjük az 1 dl vízben elkevert étkezési keményítővel, és 1 percig forraljuk.
4. Megtöltjük a palacsintákat a krémmel, zsebkendőszerűen összehajtjuk, sütőtálba sorakoztatjuk, megszórjuk fátyolnyi porcukorral, és 200 °C-os sütőben átforrósítjuk. Melléjük szedjük a szőlőmártást, megszórjuk a mandulával, és mihamarabb tálaljuk.
|
|
burger eva 3 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Józsikám igaz hogy már késve de annál Boldogab ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Narancskrémleves
Banánkenyér
Áfonyás túrófánk
Gesztenyés muffin rumos karamellmártással