Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Barna tésztához:
6 tojás
12 dkg cukor
4 dkg kakaópor
1 ek liszt
1/2 kk szódabikarbóna
Világos tésztához:
3 tojás
6 dkg cukor
7 dkg liszt
késhegynyi sütőpor
Krémhez:
2 ek liszt
2 dl tej
20 dkg margarin
15 dkg porcukor
+ kakaópor
Barna tészta: 6 tojássárgáját habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a kakaós-lisztes-szódabikarbónás keveréket, majd a tojások kemény habját.
Sütőpapíros tepsiben megsütjük.
A kisült, még meleg tésztát hosszában kettéhajtjuk, úgy hagyjuk kihűlni.
Készítünk egy világos piskótát: a 3 tojásfehérjét habbá verjük, beleteszünk 6 dkg cukrot, 3 tojássárgáját, majd 7 dkg lisztet, késhegynyi sütőporral elkeverve.
Vékony lapot sütünk belőle
Megfőzzük a krémnek a lisztes tejet.
A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt, főtt krémet.
A barna tésztát kiterítjük, rákenjük a krém felét. A másik felébe kakaóport keverünk, és rákenjük a fehér krémre.
A világos piskótából levágunk egy csíkot, a barna tészta felének megfelelően, a krémre helyezzük a világos piskótát és félbehatjuk a sütit.
Lehűtjük, szeleteljük, porcukrozzuk.
|
|
Kőszeghy Anna írta 12 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 17 órája a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Almás-birsalma leves, pirított máj krumplipürével.
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Vadlazac tejszínes gombamártással képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Remélem jól ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!