Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Meggyes-tejfölös sütemény
Hozzávalók:
zseléhez:
2 csomag Dr. Oetker Tortazselé ( kicsi piros )
0,5 liter meggykompót leve
A töltelékhez
25 dkg kimagozott meggy
2 pohár tejföl ( 2x2 dl )
3 evőkanál kristálycukor
3 dl tej
1 csomag vaníliás pudingpor
A tésztához
1 db tojás
egy csipetnyi Dr. Oetker Sütőpor
20 dkg finomliszt
8 dkg porcukor
10 dkg Rama
Elkészítés:
1: lisztet elkeverjük a sütőporral, hozzáadjuk a cukrot, a tojást és a margarint, majd sima tésztává gyúrjuk, és egy kis időre hideg helyre tesszük pihenni
2: a pudingot megfőzzük a tejben a 3 eőkanál cukorral és lehűtjük
3: a tésztát kinyújtjuk 1 cm-es vastagságúra és tepsibe tesszük
4: a kihűlt pudinghoz hozzákeverjük a tejfölt és ráöntjük a tésztára majd a tetejére szórjuk a lecsöpögtetett, kimagozott meggyet.
5: előmelegített sütőben sütőben 25 percig sütjük 175 °C fokon
6: a meggyléből és a tortazseléből megfőzzük az öntetet és a süteményre tesszük
7: jól lehűtjük és szeleteljük
|
|
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
ha maratt valami belölle szivessen megenném
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gulyás leves, grízes tészta sárgabarack ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
József köszönöm szépen a hozzászólást!
Garáz József írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
Anna Az unokám a brokkolit szereti Így nálunk is volt már ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
Mostanában sok brokkolis ételt készítek, mert nagyon ...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!