Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
ÁGICA SZELET
Tészta 1:
30 dkg liszt
25 dkg margarin
2 tojássárgája
csipet só
5 evőkanál víz
Tészta 2:
6 toásságrája
25 dkg cukor
20 dkg dió
7 dkg reszelt csoki
1 cs. sütőpor
6 tojás habja
Krém:
6 dl tej
2 cs. vaníliás pudingpor
2 evőkanál zselatin 1 dl vízben feloldva
25 dkg margarin + 25 dkg porcukor
Elkészítés:
1: az első számú tésztához összegyúrjuk a hozzávalókat és minimum 1 órára hűtőbe tesszük
2: a lehűtött tésztát ketté osztjuk, az egyik felét kinyújtjuk és megsütjük és félre tesszük, a másikat kinyújtjuk és ugyan abba a tepsibe tesszük
3: a második tésztát elkészítjük: a tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a dióba belekevert csokit, sütőport
4: tojásfehérjéből habot készítünk és a diós masszához adjuk
5: a diós masszát ráöntjük a tepsiben lévő lapra és megsütjük
6: a krémhez felfőzzük a pudingot a tejben, majd a feloldott zselatint belekeverjük, kihűtjük
7: a margarint a porcukorral habosra keverjük és hozzáadjuk a pudingot
8: a kihűlt diós tésztára rákenjük a krémet, rátesszük a külön sütött lapot és hűtőbe rakjuk
9: a lehűlt sütit szeleteljük, porcukorral meghintjük
|
|
Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spárgás zöldborsó leves, fokhagymás ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Spárgasípok rántva képhez:
Marcsikám köszönöm a kedves hozzászólást! Alig vártam, hogy...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Fokhagymás rántott tarja képhez:
Barátnőm köszönöm a hozzászólást! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Káposztás cvekedli képhez:
Marcsi köszönöm a hozzászólást! Most különösen ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Csokikrémes szeletek képhez:
Barátnőm szép szeleteket hoztál! Nagyon finom lehetett! A...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Sertéspörkölt Nokedlival képhez:
Marcsikám nagyon gusztán néz ki, már régen volt nálunk, meg...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Minesztrone leves képhez:
Marcsi már többször szemeztem ezzel a levessel, de még nem ...
Domján Mária 1 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!