Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
ÁGICA SZELET
Tészta 1:
30 dkg liszt
25 dkg margarin
2 tojássárgája
csipet só
5 evőkanál víz
Tészta 2:
6 toásságrája
25 dkg cukor
20 dkg dió
7 dkg reszelt csoki
1 cs. sütőpor
6 tojás habja
Krém:
6 dl tej
2 cs. vaníliás pudingpor
2 evőkanál zselatin 1 dl vízben feloldva
25 dkg margarin + 25 dkg porcukor
Elkészítés:
1: az első számú tésztához összegyúrjuk a hozzávalókat és minimum 1 órára hűtőbe tesszük
2: a lehűtött tésztát ketté osztjuk, az egyik felét kinyújtjuk és megsütjük és félre tesszük, a másikat kinyújtjuk és ugyan abba a tepsibe tesszük
3: a második tésztát elkészítjük: a tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a dióba belekevert csokit, sütőport
4: tojásfehérjéből habot készítünk és a diós masszához adjuk
5: a diós masszát ráöntjük a tepsiben lévő lapra és megsütjük
6: a krémhez felfőzzük a pudingot a tejben, majd a feloldott zselatint belekeverjük, kihűtjük
7: a margarint a porcukorral habosra keverjük és hozzáadjuk a pudingot
8: a kihűlt diós tésztára rákenjük a krémet, rátesszük a külön sütött lapot és hűtőbe rakjuk
9: a lehűlt sütit szeleteljük, porcukorral meghintjük
| 
 | 
 | 
Kőszeghy Anna írta 1 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
burger eva 1 hónapja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!