Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
GYÜMÖLCS KOCKA
Tészta:
4 tojás, 16,5 dkg cukor, 16,5 dkg liszt benne 2-3 evőkanál kakaópor, fél cs. sütőpor, 6 evőkanál melegvíz
Krém:
1/2 l tej, 1cs. vaníliás pudingpor, 5 evőkanál cukor, fél liter tejszín, fél cs. zselatin
ízlés szerint gyümölcs
2cs. gyümölcskocsonya
1: elkészítjük pudingot a fél liter tejből és 5 evőkanál cukorból, félre tesszük
2: elkészítjük a tésztát: 4 tojás fehérjéből habot készítünk, félre tesszük
3: 4 tojássárgája, 16,5 cukor, melegvíz - ezt habosra keverjük
4: beletesszük a lisztet, amibe előzőleg elkevertük a kakaóport és sütőport, majd óvatosan hozzákeverjük a habot
5: tepsibe öntjük és 200 fokon megsütjük ( magas falú tepsit használjunk! )
6: felverjük a tejszínt habnak, hozzáadjuk a pudingot és a fél cs. zselatint, amit fél deci vízben elkevertünk, langyosítottunk
7: a kihűlt tésztát visszatesszük a tepsibe, amibe sütöttük majd ráöntjük a krémet és egy órára hűtőbe tesszük
8: krémet megrakjuk ízlés szerinti gyümölccsel
9: elkészítjük a gyümölcskocsonyát, majd a gyümölcsre öntjük és hűtőbe rakjuk
10: ha megszilárdult, jól lehűlt a sütink szeleteljük
|
|
Garáz József 7 órája új képet töltött fel:
Garáz József 18 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 18 órája a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:
Anna! Ezt megint Nellike találta meg és Ő kérte hogy a Mama ...
Kőszeghy Anna 18 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vörös lencse főzelék, tojás ropogós (fasírt).
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:
József finom salátát hoztál! Én is szeretem a majonézes ...
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Ezt a finom és egyszerű desszertet most készítettem ...
Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!