Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
8 tojás
40 deka porcukor
2 vaníliás cukor
1 kg túró
25 deka margarin
20 deka mazsola
1 citrom vagy narancs lereszelt héja
5 ek búzadara
Elkészítés:
A tojássárgákat a porcukorral, vaníliás cukorral habosra keverjük, majd belekeverjük a margarint is.
Ha már jó habos, hozzáadjuk a túrót , ezzel is alaposan összedolgozzuk, majd következik a búzadara, a mazsola és a citrom vagy narancshéj. A tojásfehérjékből vert kemény habot utoljára forgatjuk a masszához kíméletesen. Az egészet zsírral kikent, morzsával meghintett formába öntjük és 200 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük, kb. egy óra alatt. Kihűtve olvasztott csokoládéval vonjuk be.
Én most csak fele adagból készítettem. mindenben a recept szerint jártam el. Mazsolám kétféle volt itthon, így aranymazsola és óriás csemege mazsola is került bele. Elég nagy volt a tortaformám a massza mennyiségéhez, ezért kicsit lapos lett. Tejcsokoládé pasztillákat olvasztottam, kb. 15 dekát, ezt öntöttem a tetejére, meg csokidarával is megszórtam.
Nagyon finom volt a torta, legközelebb egész adagból sütök.
|
|
Kőszeghy Anna írta 8 órája a(z) Szavarin képhez:
Éva köszönöm szépen! Még nem ettem ilyen sütit, de ...
szanto hajnalka írta 22 órája a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Koszonom Annacskam a szep szavakat!Probalkozom ...
burger eva 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Szia Hajnikám! Nézegettem a sütis galériádat, és a benne ...
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 5 napja a(z) Barbe szószos csírkemel körettel. képhez:
Anna! Köszönöm szépen. Az unokám keze munkája is...
Kőszeghy Anna írta 6 napja itt:
Szia Marcsikám! Hogy vagytok? Remélem, hogy jól! !! Régen jöttél a klubba! Várunk! Puszi.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!