Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
20 deka 70%-os narancsos csoki
20 deka porcukor
20 deka margarin
20 deka háztartási keksz
20 deka kakaós Győri édes keksz
2 deci tej
2 cs vaníliás cukor
1 üveg magozott meggy
1 rumaroma
1 meggyaroma
reszelt narancshéj
1 tortabevonó csoki
Először ledaráljuk mindkét féle kekszet.
Egy edényben tűzre tesszük a tejet, porcukrot, vaníliás cukrot, margarint, és az apróra tördelt csokoládét. Kevergetve felolvasztjuk, majd a tűzről levéve hozzáadjuk az aromákat, a darált kekszet, végül pedig a meggyet. Belereszeljük a narancshéjat és jól összekeverjük a masszát.
Egy téglalap alakú, folpackkal kibélelt szögletes sütőformába öntjük még melegen (ez a torta most két adag hozzávalóból 26 cm-es formában készült), a tetejét elsímogatjuk és hagyjuk kihűlni. Ha már kihűlt, mehet a hűtőbe. Minél több időt tölt hidegben, annál jobb lesz az állaga, könnyebben szeletelhető lesz.
Hűtőből kivéve tálcára borítjuk, lehúzzuk róla a fóliát és visszafordítjuk. A tetejét leönjük olvasztott csokival, s amint az rádermed, már szeletelhető is. Díszíthető tetszés szerint. Én most olvasztott fehércsokival díszítettem.
|
|
Kőszeghy Anna írta 8 órája a(z) Szavarin képhez:
Éva köszönöm szépen! Még nem ettem ilyen sütit, de ...
szanto hajnalka írta 22 órája a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Koszonom Annacskam a szep szavakat!Probalkozom ...
burger eva 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Szia Hajnikám! Nézegettem a sütis galériádat, és a benne ...
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 5 napja a(z) Barbe szószos csírkemel körettel. képhez:
Anna! Köszönöm szépen. Az unokám keze munkája is...
Kőszeghy Anna írta 6 napja itt:
Szia Marcsikám! Hogy vagytok? Remélem, hogy jól! !! Régen jöttél a klubba! Várunk! Puszi.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!