Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
20 deka 70%-os narancsos csoki
20 deka porcukor
20 deka margarin
20 deka háztartási keksz
20 deka kakaós Győri édes keksz
2 deci tej
2 cs vaníliás cukor
1 üveg magozott meggy
1 rumaroma
1 meggyaroma
reszelt narancshéj
1 tortabevonó csoki
Először ledaráljuk mindkét féle kekszet.
Egy edényben tűzre tesszük a tejet, porcukrot, vaníliás cukrot, margarint, és az apróra tördelt csokoládét. Kevergetve felolvasztjuk, majd a tűzről levéve hozzáadjuk az aromákat, a darált kekszet, végül pedig a meggyet. Belereszeljük a narancshéjat és jól összekeverjük a masszát.
Egy téglalap alakú, folpackkal kibélelt szögletes sütőformába öntjük még melegen (ez a torta most két adag hozzávalóból 26 cm-es formában készült), a tetejét elsímogatjuk és hagyjuk kihűlni. Ha már kihűlt, mehet a hűtőbe. Minél több időt tölt hidegben, annál jobb lesz az állaga, könnyebben szeletelhető lesz.
Hűtőből kivéve tálcára borítjuk, lehúzzuk róla a fóliát és visszafordítjuk. A tetejét leönjük olvasztott csokival, s amint az rádermed, már szeletelhető is. Díszíthető tetszés szerint. Én most olvasztott fehércsokival díszítettem.
|
|
burger eva 2 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Józsikám igaz hogy már késve de annál Boldogab ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!