Finomságok Konyhája: Gesztenyés krémes sütés nélkül (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12985 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12985 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12985 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12985 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Gesztenyés krémes sütés nélkül

Az alaphoz:
50 deka gesztenyemassza
25 deka kekszdara
5 deka vaj
5 evőkanál tej
2 evőkanál rum

Vaníliás krémhez:
8 deka főzős vanília pudingpor
hat deci tej
10 deka cukor
12,5 deka vaj

Csokoládés krémhez:
Ugyanaz, mint a vaníliás, csak ehhez csokoládés pudingport kell használni.

Tejszínes réteghez:
2,5 deci habtejszín
1 evőkanál porcukor
1 kis zacskó habfixáló

Elkészítés:
Az alap hozzávalóit összegyúrtam, majd egy 25x25 centis, folpackkal kibélelt formába nyomkodtam, és hűtőbe tettem.
A vaníliás és a csokoládés pudingport külön-külön a szokásos módon megfőztem. Először a vaníliásat, amit hideg vízben, kevergetve kihűtöttem és ekkor kevertem hozzá a szobahőmérsékletű vajat, és géppel jól kihabosítottam.
Rákentem a gesztenyés alapra, majd hűtőbe került a félkész desszert, és ugyanígy elkészítettem a csokis krémet is. Ezt a vaníliaréteg tetejére símítottam és egész éjszakára hűtőbe tettem.
Másnap reggel felvertem a tejszínt, vagy inkább csak akartam, mert nem kemény hab lett belőle, hanem inkább valami krémszerűség. Megkóstoltam, ízre jó volt, rákentem a csokis krém tetejére, majd táblás étcsokiból 3 kockát ráreszeltem a tetejére. Fogyasztásig ismét hűtőbe került. Kockákra metélve adtam asztalra.

Látta 682 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Boros Andrea üzente 12 éve

nagyon jól néz ki, és könnyű elkészíteni

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Szép,magas sütemény.
Tortának is megfelel.
tetszik nagyon.
Köszönjük szépen.
Puszi:Edit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Marcsika, nagyon jól néz ki, guszta kis sütike.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Garáz József 1 napja új képet töltött fel:

Oregtarhonya_virslivel_2197611_6001_s

Garáz József 1 napja új képet töltött fel:

Girosz-016_2197610_5926_s

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Alma leves, párizsi pulykamell, sült...

Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Palóc leves, túrós palacsinta.

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Lazac brokkolis krumplipürével képhez:

Lazac_brokkolis_krumplipurevel_2197493_9138_s

Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánunk szeretettel. Horváth ...

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Lazac_brokkolis_krumplipurevel_2197493_9138_s

Garáz József 2 hete új képet töltött fel:

Tyuk_savanyukaposztaval_2197456_9334_s

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Zoldsegkrem_leves_2197437_1719_s

Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

ha maratt valami belölle szivessen megenném

Garáz József 2 hete új képet töltött fel:

Gombaporkolt_galuskaval-003_2197397_6537_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu