Finomságok Konyhája: Gesztenyés krémes sütés nélkül (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Gesztenyés krémes sütés nélkül

Az alaphoz:
50 deka gesztenyemassza
25 deka kekszdara
5 deka vaj
5 evőkanál tej
2 evőkanál rum

Vaníliás krémhez:
8 deka főzős vanília pudingpor
hat deci tej
10 deka cukor
12,5 deka vaj

Csokoládés krémhez:
Ugyanaz, mint a vaníliás, csak ehhez csokoládés pudingport kell használni.

Tejszínes réteghez:
2,5 deci habtejszín
1 evőkanál porcukor
1 kis zacskó habfixáló

Elkészítés:
Az alap hozzávalóit összegyúrtam, majd egy 25x25 centis, folpackkal kibélelt formába nyomkodtam, és hűtőbe tettem.
A vaníliás és a csokoládés pudingport külön-külön a szokásos módon megfőztem. Először a vaníliásat, amit hideg vízben, kevergetve kihűtöttem és ekkor kevertem hozzá a szobahőmérsékletű vajat, és géppel jól kihabosítottam.
Rákentem a gesztenyés alapra, majd hűtőbe került a félkész desszert, és ugyanígy elkészítettem a csokis krémet is. Ezt a vaníliaréteg tetejére símítottam és egész éjszakára hűtőbe tettem.
Másnap reggel felvertem a tejszínt, vagy inkább csak akartam, mert nem kemény hab lett belőle, hanem inkább valami krémszerűség. Megkóstoltam, ízre jó volt, rákentem a csokis krém tetejére, majd táblás étcsokiból 3 kockát ráreszeltem a tetejére. Fogyasztásig ismét hűtőbe került. Kockákra metélve adtam asztalra.

Látta 692 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Boros Andrea üzente 13 éve

nagyon jól néz ki, és könnyű elkészíteni

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Szép,magas sütemény.
Tortának is megfelel.
tetszik nagyon.
Köszönjük szépen.
Puszi:Edit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Marcsika, nagyon jól néz ki, guszta kis sütike.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Szulinapomra_keszitette_a_nejem_2199503_4331_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Tepsis_rablohus-006_2199426_4659_s

Garáz József írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...

Garáz József írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Kelkaposzta_fozelek_csirkeporkolttelu-001_2199382_1918_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Fugesajt_2199360_5171_s

Garáz József 2 hete új képet töltött fel:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu