Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
1 kg zöldbab (friss vagy mirelit),1 csomó zöldpetrezselyem,3 gerezd fokhagyma,olaj és liszt a
rántáshoz, késhegynyi őrölt paprika, só, ételizesítő (elhagyható),1 kispohár tejföl.
A zöldbabot sós,ételizesítős vízben puhára főzzük, amikor megfőtt elkészítjük hozzá a rántást.
Olajat melegítünk,hozzáadjuk a lisztet és szép zsemleszínűre pirítjuk.Az előzőleg apróra
vágott petrezselymet és a zúzott fokhagymát beletesszük,egyet keverünk rajta,beleszórjuk az őrölt paprikát, azonnal levesszük a tűzről és hozzáöntjük a forró zöldbabhoz, majd addig kevergetjük,míg besűrűsödik a főzelék.
A tejfölt a végén adjuk hozzá,hőkiegyenlítéssel.
A pulykacombot tisztítás után besózzuk, megtüzdeljük fokhagymával , csíkokra vágott baconnal, és
fűszerezzük őrölt borssal, majorannával.
Tűzálló tálba tesszük,leöntjük zsírral,adunk hozzá kevés vizet,lefedjük alufóliával és puhára pároljuk.
Amikor megpuhult a hús,levesszük róla a fóliát,és az alatta maradt lét elpárologtatjuk,majd kissé megpirítjuk.
Szeletelés előtt kicsit pihentessük a húst, akkor nem esik szét.
Ha szeretjük a hideg sültet,akkor több zsírt tegyünk alá,amit majd rákenhetünk a kenyerünkre.
|
|
burger eva 3 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Józsikám igaz hogy már késve de annál Boldogab ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!