Finomságok Konyhája: Grillcsirke gombás töltelékkel (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Grillcsirke gombás töltelékkel

Hozzávalók:
csirke,só,olaj,őrölt bors,őrölt paprika

Az olajba belekeverem az őrölt borsot, és az őrölt paprikát,ezzel
kenegetem a besózott csirkét sütés előtt és sütés közben többször is.
Egy fóliával kibélelt tepsibe rácsot helyeztem, és erre fektettem a besózott,
fűszeres olajjal bekent csirkét.
Előmelegített sütőben, közepes lángon,többszöri kenegetés mellett (szilikon
ecsetet használtam hozzá)szép pirosra sütöttem.

Töltelék hozzávalói:
3 nagy szelet kenyér,1 kis fej vöröshagyma,4 gerezd fokhagyma,30 dkg csiperke gomba (nekem most nem volt itthon, ezért szárított,beáztatott vargánya gombát tettem bele)só,őrölt bors,4 db friss zsályalevél,1 nagy csomó petrezselyem,
ételízesítő (elhagyható),1 egész tojás,kevés zsemlemorzsa,(ha híg lenne a
massza)és a forgatáshoz.

A vöröshagymát lereszeljük és olajban kevergetve üvegesre pároljuk,hozzáadjuk
a gombát,az összezúzott fokhagymát,az apróra vágott petrezselymet,és az apróra vágott zsályát,majd zsírjára sütjük.Szárított zsálya is jó,de csak keveset
használjunk,mert nagyon intenzív ízű fűszer.
A beáztatott kenyeret kicsavarjuk és összekeverjük a hozzávalókkal,ha lágy
lenne a massza, akkor kevés zsemlemorzsát adunk hozzá,és hosszúkás cipóvá formázzuk. Kiolajozott jénaiba tesszük,a tetejét is meglocsoljuk olajjal,
és közepes hőmérsékleten (közben is többször meglocsoljuk az olajával)szép
pirosra sütjük.
Ha úgy sütöm,hogy nem teszek a hús alá rácsot, akkor mellette sütöm meg
a tölteléket.

Látta 470 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kőszeghy Anna üzente 8 éve

Timikém és Marcsi köszönöm, hogy megnéztétek,köszönöm a hozzászólást!

Válasz

Domján Mária üzente 8 éve

Igazad van Timikám gyönyörűen van megsütve én is csak gratulálni tudok

Válasz

afonya timi üzente 8 éve

Soha nem sikerül ilyen gyönyörű ropogósra, bárhogy próbálkozom. Gratula!

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 10 éve

Köszönöm szépen Marcsi!
Örülök,hogy tetszik.

Válasz

Domján Mária üzente 10 éve

Nagyon finom és igen jól néz ki csak nyelek nagyokat
Gratulálok Anna szépen tálaltad
Köszönöm a finom receptet

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 4 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:

Brokkoli_fozelek_2195165_8050_s

A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...

Kőszeghy Anna 5 órája új képet töltött fel:

Brokkoli_fozelek_2195165_8050_s

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...

Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...

Garáz József 5 napja új képet töltött fel:

Csirke_raguleves-004_2195086_3537_s

Garáz József 5 napja új képet töltött fel:

Almas_suti-007_2195085_8867_s

Garáz József 5 napja új képet töltött fel:

Sult_birsalma_szeletek_2195084_3575_s

Garáz József 6 napja új képet töltött fel:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu