Finomságok Konyhája: Grillcsirke gombás töltelékkel (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Grillcsirke gombás töltelékkel

Hozzávalók:
csirke,só,olaj,őrölt bors,őrölt paprika

Az olajba belekeverem az őrölt borsot, és az őrölt paprikát,ezzel
kenegetem a besózott csirkét sütés előtt és sütés közben többször is.
Egy fóliával kibélelt tepsibe rácsot helyeztem, és erre fektettem a besózott,
fűszeres olajjal bekent csirkét.
Előmelegített sütőben, közepes lángon,többszöri kenegetés mellett (szilikon
ecsetet használtam hozzá)szép pirosra sütöttem.

Töltelék hozzávalói:
3 nagy szelet kenyér,1 kis fej vöröshagyma,4 gerezd fokhagyma,30 dkg csiperke gomba (nekem most nem volt itthon, ezért szárított,beáztatott vargánya gombát tettem bele)só,őrölt bors,4 db friss zsályalevél,1 nagy csomó petrezselyem,
ételízesítő (elhagyható),1 egész tojás,kevés zsemlemorzsa,(ha híg lenne a
massza)és a forgatáshoz.

A vöröshagymát lereszeljük és olajban kevergetve üvegesre pároljuk,hozzáadjuk
a gombát,az összezúzott fokhagymát,az apróra vágott petrezselymet,és az apróra vágott zsályát,majd zsírjára sütjük.Szárított zsálya is jó,de csak keveset
használjunk,mert nagyon intenzív ízű fűszer.
A beáztatott kenyeret kicsavarjuk és összekeverjük a hozzávalókkal,ha lágy
lenne a massza, akkor kevés zsemlemorzsát adunk hozzá,és hosszúkás cipóvá formázzuk. Kiolajozott jénaiba tesszük,a tetejét is meglocsoljuk olajjal,
és közepes hőmérsékleten (közben is többször meglocsoljuk az olajával)szép
pirosra sütjük.
Ha úgy sütöm,hogy nem teszek a hús alá rácsot, akkor mellette sütöm meg
a tölteléket.

Látta 502 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kőszeghy Anna üzente 9 éve

Timikém és Marcsi köszönöm, hogy megnéztétek,köszönöm a hozzászólást!

Válasz

Domján Mária üzente 9 éve

Igazad van Timikám gyönyörűen van megsütve én is csak gratulálni tudok

Válasz

afonya timi üzente 9 éve

Soha nem sikerül ilyen gyönyörű ropogósra, bárhogy próbálkozom. Gratula!

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Köszönöm szépen Marcsi!
Örülök,hogy tetszik.

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

Nagyon finom és igen jól néz ki csak nyelek nagyokat
Gratulálok Anna szépen tálaltad
Köszönöm a finom receptet

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu