Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
csirke,só,olaj,őrölt bors,őrölt paprika
Az olajba belekeverem az őrölt borsot, és az őrölt paprikát,ezzel
kenegetem a besózott csirkét sütés előtt és sütés közben többször is.
Egy fóliával kibélelt tepsibe rácsot helyeztem, és erre fektettem a besózott,
fűszeres olajjal bekent csirkét.
Előmelegített sütőben, közepes lángon,többszöri kenegetés mellett (szilikon
ecsetet használtam hozzá)szép pirosra sütöttem.
Töltelék hozzávalói:
3 nagy szelet kenyér,1 kis fej vöröshagyma,4 gerezd fokhagyma,30 dkg csiperke gomba (nekem most nem volt itthon, ezért szárított,beáztatott vargánya gombát tettem bele)só,őrölt bors,4 db friss zsályalevél,1 nagy csomó petrezselyem,
ételízesítő (elhagyható),1 egész tojás,kevés zsemlemorzsa,(ha híg lenne a
massza)és a forgatáshoz.
A vöröshagymát lereszeljük és olajban kevergetve üvegesre pároljuk,hozzáadjuk
a gombát,az összezúzott fokhagymát,az apróra vágott petrezselymet,és az apróra vágott zsályát,majd zsírjára sütjük.Szárított zsálya is jó,de csak keveset
használjunk,mert nagyon intenzív ízű fűszer.
A beáztatott kenyeret kicsavarjuk és összekeverjük a hozzávalókkal,ha lágy
lenne a massza, akkor kevés zsemlemorzsát adunk hozzá,és hosszúkás cipóvá formázzuk. Kiolajozott jénaiba tesszük,a tetejét is meglocsoljuk olajjal,
és közepes hőmérsékleten (közben is többször meglocsoljuk az olajával)szép
pirosra sütjük.
Ha úgy sütöm,hogy nem teszek a hús alá rácsot, akkor mellette sütöm meg
a tölteléket.
|
|
Kőszeghy Anna írta 4 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 5 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!