Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
80-100 dkg pulykamell(csirkemell),3 nagyobb sárgarépa,2 nagyobb fehér répa,1 nagyobb vöröshagyma,só,őrölt bors,1 mokkáskanál majoranna,2 csipet szárított kakukkfű,2 babérlevél,8 db borókabogyó,1 teáskanál mustár,10 %-os ételecet és cukor ízlés szerint,1 kispohár tejföl.
A rántáshoz:liszt,étolaj,2 teáskanál kristálycukor.
A megmosott, megtisztított répákat karikára,a hagymát nagyobb darabokra vágjuk és annyi vizet öntünk rá,hogy szűken ellepje.
Sózzuk,fűszerezzük,beletesszük a pulykamellet egészben,teszünk bele ecetet (óvatosan adagoljuk)és puhulásig főzzük.
A megfőtt húst kivesszük (félretesszük),a babérlevelet,és orókabogyót
eltávolítjuk, a zöldségeket turmixoljuk és visszaöntjük a lébe.
Olajat melegítünk,amibe 1 ek.kristálycukrot karamellizálunk,majd 3 ek lisztet is adunk hozzá,amivel rántást készítünk.Vigyázzunk,hogy kis lángon, kevergetve készítsük,mert a cukor hamar megég.
A forró rántást beleöntjük a szintén forró mártásba, és gyorsan elkeverjük, (így nem csomósodik össze a rántás).A tejfölben keverjük el a mustárt.
Azután hőkiegyenlítéssel belekeverjük a mustáros tejfölt a vadasba.
Ha szükséges, akkor sóval,ecettel és cukorral utána ízesítjük,hogy pikáns ízű legyen az ételünk.
|
|
Kőszeghy Anna írta 8 órája a(z) Gombamártásos szélesmetélt képhez:
Marcsi köszönöm a hozzászólást! Nagyon...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Barátnőm köszönöm a kedves hozzászólást! Isteni finom...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József nekem is sokat romlott az egészségem, nem is tudok...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József ez az ebéd nagyon finom kombináció, gratulálok! ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) 438137535_753114376907387_1523859542857368154_n képhez:
Marcsi nagyon tetszik ez a finomság! Itt az eperszezon, ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Diós habos kocka képhez:
Marcsikám gratulálok ezekhez a szuper szép és finom ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Vasárnapi mázas karaj képhez:
Szuper étvágygerjesztő ünnepi ebéd!A szervírozás is olyan ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Apró pogácsáim képhez:
Marcsi ha jól látom sajtos pogácsákat sütöttél! Kár, hogy ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Tegnapi pizzám képhez:
Nagyon finom lehetett! A pizza is bármikor jöhet! Szép szeletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!