Finomságok Konyhája: Anna rakottkáposztája (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Anna rakottkáposztája

Hozzávalók:
1 kg fejeskáposzta,1kg zöldpaprika,1/2 kg (én egy kicsit többet teszek bele)
paradicsom,2 nagy fej vöröshagyma,25 dkg rizs,1 kg sertéscomb,vagy
csirkemell (vékony szeletekre vágva),1-2 pohár tejföl,só,őrölt bors.

A káposztát legyaluljuk, megsózzuk,és addig gyúrjuk, míg levet enged,
majd leöntjük a levét és jól kicsavarjuk.A hagymát,zöldpaprikát és
paradicsomot felkarikázzuk,ahogy a lecsóhoz szoktuk.A vékony szeletekre
vágott és besózott hús mindkét oldalát elősütjük, hogy kifehéredjen.
A rizst 10-15 percig előfőzzük.
Nagyméretű tepsibe olajat töltünk, és megfelelő sorrendben egymásra rétegezzük a nyersanyagokat.
Az aljára kerül a fele paradicsom,káposzta,zöldpaprika,hagyma,közepére
a rizs és a hússzeletek,rá a zöldségek tükörképe.A rétegeket ízlés szerint
sózzuk,borsozzuk.
Végül ráöntjük a tejfölt, és a hússütésnél maradt olajat, majd sütőben,fólia alatt, közepes hőmérsékleten kb.1 órán át sütjük,ezután levesszük a fóliát és
készre sütjük.
Felmelegítve is kitűnő.

Megjegyzés:fele zöldségből és húsból is nagy adag lesz.Én darált hússal
készítem,nekünk úgy jobban ízlik.
Egyéni étvágy és ízlés szerinti mennyiségben és összetételben is elkészíthető.

Vetekszik a savanyúkáposztából készített rakottkáposztával.

Látta 371 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Kedves Erzsike!
Én is köszönöm szépen a hozzáaszólást!
Ebben az ételben az a jó, hogy amikor nincs szezonja a savanyú káposztának
akkor is elkészíthető, és nagyon fínom!

Válasz

Sályi Tiborné Erzsike üzente 11 éve

Köszönöm szépen! Biztosan finom. Én is szoktam készíteni, még nem
tettem bele zöld paprikát. Kipróbálom így is.

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Köszönöm szépen Marcsi!
Nyáron nem savanyú káposztával, hanem így készítem, és mindig
nagy sikere van.

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

Nagyon szépen gusztusosan tálaltad és micsoda finom lehet
Annám csak gratulálni tudok
Köszönöm a finom receptet

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Köszönöm szépen Éva!
Kedves vagy!

Válasz

burger eva üzente 11 éve

Ez nagyon jó.Milyen szépen ,szeletbe tudtad a tányérra rakni és nem esett szét.Nagyon ízléses.Gratulálok.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Vegyes gyümölcsleves, roston sült ...

Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

József csodásan néz ki ez a finom reszelt alma!- és még ...

Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Almás lepény . {Saját termésű Éva almából} képhez:

Almas_lepeny__sajat_termesu_eva_almabol_2198672_1002_s

József gratulálok! Nagyon finom lepényt sütöttetek! Én is...

Garáz József 3 napja új képet töltött fel:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

Garáz József 5 napja új képet töltött fel:

Piritott_tarhonya_leves-008_2198680_5173_s

Garáz József 6 napja új képet töltött fel:

Almas_lepeny__sajat_termesu_eva_almabol_2198672_1002_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Kaposztashus_2198661_5277_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:

Tojas_porkolt_nokedlivel_2198550_1384_s

Kedves József! Sajnálom, hogy vizsgálatokra kell járnotok...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu