Finomságok Konyhája: Anna rakottkáposztája (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 12995 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 12995 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 12995 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 12995 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Anna rakottkáposztája

Hozzávalók:
1 kg fejeskáposzta,1kg zöldpaprika,1/2 kg (én egy kicsit többet teszek bele)
paradicsom,2 nagy fej vöröshagyma,25 dkg rizs,1 kg sertéscomb,vagy
csirkemell (vékony szeletekre vágva),1-2 pohár tejföl,só,őrölt bors.

A káposztát legyaluljuk, megsózzuk,és addig gyúrjuk, míg levet enged,
majd leöntjük a levét és jól kicsavarjuk.A hagymát,zöldpaprikát és
paradicsomot felkarikázzuk,ahogy a lecsóhoz szoktuk.A vékony szeletekre
vágott és besózott hús mindkét oldalát elősütjük, hogy kifehéredjen.
A rizst 10-15 percig előfőzzük.
Nagyméretű tepsibe olajat töltünk, és megfelelő sorrendben egymásra rétegezzük a nyersanyagokat.
Az aljára kerül a fele paradicsom,káposzta,zöldpaprika,hagyma,közepére
a rizs és a hússzeletek,rá a zöldségek tükörképe.A rétegeket ízlés szerint
sózzuk,borsozzuk.
Végül ráöntjük a tejfölt, és a hússütésnél maradt olajat, majd sütőben,fólia alatt, közepes hőmérsékleten kb.1 órán át sütjük,ezután levesszük a fóliát és
készre sütjük.
Felmelegítve is kitűnő.

Megjegyzés:fele zöldségből és húsból is nagy adag lesz.Én darált hússal
készítem,nekünk úgy jobban ízlik.
Egyéni étvágy és ízlés szerinti mennyiségben és összetételben is elkészíthető.

Vetekszik a savanyúkáposztából készített rakottkáposztával.

Látta 369 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kőszeghy Anna üzente 10 éve

Kedves Erzsike!
Én is köszönöm szépen a hozzáaszólást!
Ebben az ételben az a jó, hogy amikor nincs szezonja a savanyú káposztának
akkor is elkészíthető, és nagyon fínom!

Válasz

Sályi Tiborné Erzsike üzente 10 éve

Köszönöm szépen! Biztosan finom. Én is szoktam készíteni, még nem
tettem bele zöld paprikát. Kipróbálom így is.

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 10 éve

Köszönöm szépen Marcsi!
Nyáron nem savanyú káposztával, hanem így készítem, és mindig
nagy sikere van.

Válasz

Domján Mária üzente 10 éve

Nagyon szépen gusztusosan tálaltad és micsoda finom lehet
Annám csak gratulálni tudok
Köszönöm a finom receptet

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 10 éve

Köszönöm szépen Éva!
Kedves vagy!

Válasz

burger eva üzente 10 éve

Ez nagyon jó.Milyen szépen ,szeletbe tudtad a tányérra rakni és nem esett szét.Nagyon ízléses.Gratulálok.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 4 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Kolbászos- virslis lecsó, pirított tarhonya.

Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: bazsalikomos paradicsom leves orzóval, ...

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Rantottsajt_sultburgonyaval_2198089_4134_s

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Zoldborsoleves_galuskaval-004_2198088_1118_s

Garáz József írta 4 napja a(z) Gyümőlcs torta. képhez:

Gyumolcs_torta-010_2198047_5516_s

Anna! Köszönöm szépen a nejem és az unokám nevében...

Kőszeghy Anna írta 4 napja itt:

Szia Marcsikám! Rég voltál itt! Hiányzol!Remélem jól vagytok! Puszi.

Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Spárgás zöldségleves, mustáros ...

Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Gyümőlcs torta. képhez:

Gyumolcs_torta-010_2198047_5516_s

József gratulálok ehhez a szép- finom és egészséges...

Garáz József 6 napja új képet töltött fel:

Gyumolcs_torta-010_2198047_5516_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Gulyás leves, citromos túrós palacsinta és ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu