Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
1 kg fejeskáposzta,1kg zöldpaprika,1/2 kg (én egy kicsit többet teszek bele)
paradicsom,2 nagy fej vöröshagyma,25 dkg rizs,1 kg sertéscomb,vagy
csirkemell (vékony szeletekre vágva),1-2 pohár tejföl,só,őrölt bors.
A káposztát legyaluljuk, megsózzuk,és addig gyúrjuk, míg levet enged,
majd leöntjük a levét és jól kicsavarjuk.A hagymát,zöldpaprikát és
paradicsomot felkarikázzuk,ahogy a lecsóhoz szoktuk.A vékony szeletekre
vágott és besózott hús mindkét oldalát elősütjük, hogy kifehéredjen.
A rizst 10-15 percig előfőzzük.
Nagyméretű tepsibe olajat töltünk, és megfelelő sorrendben egymásra rétegezzük a nyersanyagokat.
Az aljára kerül a fele paradicsom,káposzta,zöldpaprika,hagyma,közepére
a rizs és a hússzeletek,rá a zöldségek tükörképe.A rétegeket ízlés szerint
sózzuk,borsozzuk.
Végül ráöntjük a tejfölt, és a hússütésnél maradt olajat, majd sütőben,fólia alatt, közepes hőmérsékleten kb.1 órán át sütjük,ezután levesszük a fóliát és
készre sütjük.
Felmelegítve is kitűnő.
Megjegyzés:fele zöldségből és húsból is nagy adag lesz.Én darált hússal
készítem,nekünk úgy jobban ízlik.
Egyéni étvágy és ízlés szerinti mennyiségben és összetételben is elkészíthető.
Vetekszik a savanyúkáposztából készített rakottkáposztával.
|
|
Garáz József 5 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
ha maratt valami belölle szivessen megenném
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gulyás leves, grízes tészta sárgabarack ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
József köszönöm szépen a hozzászólást!
Garáz József írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
Anna Az unokám a brokkolit szereti Így nálunk is volt már ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
Mostanában sok brokkolis ételt készítek, mert nagyon ...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!