Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a rántott húshoz:
személyenként 2 szelet(vagy a család étvágya szerinti mennyiségű)
csirkemell-filé,só,tojás,liszt,zsemlemorzsa,olaj a sütéshez.
Hozzávalók a rizibizihez:
2 zacskó gyorsrizs (ritkán ezzel készítem),frissen fejtett zöldborsó,
só,őrölt bors,ételízesítő (elhagyható),étolaj,1 csokor petrezselyemzöld.
Először a rizibizit készítem el.Amíg fő a rizs,a frissen fejtett
borsót kevés olajon pár percig kevergetem,sózom,borsozom,majd minimális víz hozzáadásával fedő alatt puhára párolom.
Ha megfőtt a rizs, és puhára párolódott a borsó,akkor összekeverem, és bőven megszórom petrezselyemmel.
A besózott csirkemell-filéket a hagyományos módon panírozom:
liszt-tojás-morzsa.Forró, de nem füstölgő olajban többször oda-vissza
forgatva szép pirosra megsütöm.
Ha vastagabb húst sütök, akkor az egyik oldalát fedő alatt sütöm, hogy ne maradjon nyers.
|
|
Garáz József 7 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
ha maratt valami belölle szivessen megenném
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gulyás leves, grízes tészta sárgabarack ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
József köszönöm szépen a hozzászólást!
Garáz József írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
Anna Az unokám a brokkolit szereti Így nálunk is volt már ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
Mostanában sok brokkolis ételt készítek, mert nagyon ...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!