Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 40 dkg makaróni,10 dkg húsos füstölt szalonna (bacon), 1 evõkanál olaj, 30 gr vaj, vagy margarin, 3 egész tojás, fél dl tejszín, só, bors, 30 gr reszelt parmezán, ha nincs otthon,akkor másfajta olvadós sajt (ezzel készítve több sajt kell hozzá). Díszítéshez bazsalikom.
Az apró kockára vágott szalonnát olajon kisütjük. Egy tálban felverjük a tojásokat, a reszelt sajttal, az olvasztott vajjal, sóval, borssal és végül hozzákeverjük a tejszínt, de ezzel már nem verjük. Lobogó sós vízben kifõzzük a tésztát, leszûrjük, leöntjük a szalonnás zsiradékkal, hozzákeverjük a tojásos öntetet és a sütőben ráolvasztjuk a sajtot. Lajos Mari könyvébõl, spagetti helyett makarónival elkészítve.
Ha sütőbe tesszük,vigyázzunk,hogy ne szárítsuk ki!
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!