Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: gombafejek, padlizsán, hosszában kettévágott TV paprika
Mennyiség étvágy szerint.
Töltelék: Forró zsíron, vagy olajon reszelt vöröshagymát dinsztelek, hozzáadom a darált húst ( sertés, szárnyas), rányomok 1-2 gerezd fokhagymát,majd fûszerezem sóval, borssal, és végül aprított petrezselymmel megszórom. Ha langyosra hült, akkor nyers tojást és zsemlemorzsát keverek bele ( ne legyen túl kemény a töltelék)
A gombák szárát, és a padlizsán kikapart húsát is hozzáadhatjuk a húshoz sütés-pirítás közben.
Kiolajozott tepsibe tesszük a töltött zöldségeket, megszórjuk reszelt sajttal és lassú tûzön szép pirosra sütjük.
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!