Finomságok Konyhája: Gombás töltelék (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Gombás töltelék

Hozzávalók: fél kg gomba, 3 szelet kenyér, petrezselyem, só, bors, szárított, vagy friss zsályalevél, kevés ételízesítõ, 1 kisebb vöröshagyma, 3-4 gerezd fokhagyma, 1 szál fõtt sárgarépa (ez el is maradhat), olaj,
1 db tojás

A kenyeret beáztatjuk, majd jól kifacsarjuk. A megtisztított gombát nagylyuku reszelõn lereszeljük. A szintén lereszelt hagymát olajon üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a gombát, petrezselymet azzal is pároljuk, sózzuk, borsozzuk és zsírjára sütjük. Ezután összekeverjük a hozzávalókkal, az egyik felét hosszúkás, kizsírozott formába nyomkodjuk,rátesszük a párolt sárgarépát, befedjük a töltelék másik felével, meglocsoljuk olajjal, vagy zsírral és jó meleg sütõben megsütjük. Köretként tálaljuk sülthúshoz.
Legtöbbször csirkecomb mellett sütöm, mert nem szeretjük az egészben hagyott
töltött csirkét, nem olyan ízletes, mint így sütve.

Látta 375 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Éva és Marcsi köszönöm szépen a hozzászólást!
Marcsinak: nem muszály reszelni a gombát, de így jobban
eloszlik a töltelékben, mi így szeretjük.
Hidegen is nagyon finom.

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

Nagyon szeretem a töltelékeket
A gombát muszály reszelni ??Ha apróra vágom
úgy is jó szerintem
Gratulálok Anna és köszönöm szépen a receptet

Válasz

burger eva üzente 11 éve

Nagyon ötletes.Szerintem hús nélkül,magára is finom.
Ki fogom próbálni.Kösz az ötletet.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu