Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
3 db padlizsán, 30 dkg darált sertéshús, 1 tojás, só, bors, 1 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, ételízesítő, étolaj, 1 csokor petrezselyem, és annyi zsemlemorzsa, amitől összeáll a massza.
A tetejére reszelt sajt.
A padlizsán húsát kivájjuk ( vigyázzunk, hogy ne lyukadjon ki a héja), enyhén besózzuk, és félretesszük, addig elkészítjük a tölteléket. Az apróra vágott hagymát üvegesre dinszteljük, hozzáadjuk az apróra vágott padlizsán belsejét, sózzuk, borsozzuk, ezzel is dinszteljük egy kicsit ( közben keverjük meg), majd mehet hozzá a darált hús is. Amikor zsírjára sül, akkor hozzáadjuk az aprított petrezselymet, és ha szükséges, akkor 1 tk ételízesítőt, a tojást majd annyi zsemlemorzsát, amitől összeáll a massza,
Amíg hül a töltelék, leöblítjük a padlizsán belsejét, és egy papírtörlővel kiitatjuk a nedvességet. Amikor ezzel elkészültünk megtöltjük a félbevágott, előkészített padlizsánokat, és kiolajozott jénaiba ( tepsibe)sorakoztatjuk, kevés vizet öntünk alá,majd alufóliával letakarva előmelegített sütőbe tolva majdnem készre sütjük.
A sütés vége előtt megszórjuk reszelt sajttal, és pár perc alatt megpirítjuk.
Párolt rizzsel fogyasztottuk.
|
|
Kőszeghy Anna írta 6 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 8 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!