Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
50 dkg darált sertéshús, zsír (olaj), 1 kisebb vöröshagyma, liszt, cukor, só, őrölt bors, majoránna, 10 dkg rizs, 2 gerezd fokhagyma, 1 csomó petrezselyem, zöldpaprika ( tölteni való) igény szerint, 1 nagy doboz (140 gr) sűrített paradicsom, vagy 1,5 kg paradicsomból főzött lé.
A megmosott zöldpaprikákból kivesszük a csutkákat. A rizst nem egészen puhára főzzük, és hűvös helyre állítjuk. A darált húst egy tálba tesszük, hozzáadjuk a rizst, a zsírban pirított (reszelt) hagymát, zúzott fokhagymát. és a finomra vágott zöldpetrezselymet, 1 egész tojást,sózzuk, borsozzuk, meghintjük majoránnával, és az egészet összedolgozzuk. Az előkészített paprikákat megtöltjük a húsmasszával, ha marad belőle, akkor abból készítsünk gombócokat.
A sűrített paradicsomot felöntjük annyi vízzel, amennyi mártást szeretnénk, sóval és cukorral ízesítjük, beletesszük a paprikákat, és a gombócokat, majd készre főzzük.
Amikor megpuhultak a paprikák, áttesszük őket egy tálba. Zsírból (olajból) és lisztből készített rántással besűrítjük , 1-2 percig forraljuk, majd visszatesszük az előzőleg kivett paprikákat, gombócokat. Tálalás előtt hagyjuk egy kicsit pihenni, így jobban összeérnek az ízek.Sós vízben főtt burgonyával tálaljuk.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 2 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 22 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!