Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
25 dkg füstölt sonka (a képen füstölt főtt tarja),30 dkg szeletelt
gomba,1 közepes vöröshagyma,5 kisebb v.3 nagyobb gerezd fokhagyma,
3 dl tejszín,só (a sonka is sós),őrölt bors,oregano,15 dkg reszelt
sajt, kb.30 dkg szarvacska tészta.
A tésztát sós vízben kifőzzük.Az apróra vágott vöröshagymát kevés
olajon megpirítjuk,rátesszük a szeletelt füstölt sonkát és a gombát.
Hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát,sózzuk,borsozzuk, és fűszerezzük
sok oreganóval.Kevés vizet öntünk rá, és kis lángon kb 30 percig
főzzük,majd összekeverjük a kifőtt tésztával, és a tejszínnel.
Tálaláskor a tetejét megszórjuk reszelt sajttal,és apróra vágott
friss bazsalikommal.
Néha a sonka helyett,csíkokra vágott csirkemellel készítem,úgy is
nagyon finom.
Nem szép,de nagyon-nagyon fínom étel (legalábbis szerintünk).
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!