Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:50 dkg sertésdagadó,50 dkg savanyú káposzta,zsír,1 nagyobb
fej vöröshagyma,3 gerezd fokhagyma,só,2 db babérlevél,10 dkg füstölt
szalonna kisütött zsírja,őrölt bors,majoranna,őrölt pirospaprika,kevés zsírból és lisztből készített vékony rántás,tejföl a tálaláshoz.
A szalonna zsírját kiolvasztjuk, ha kevés, akkor még teszünk hozzá zsírt.
A zsíron üvegesre pároljuk az aprított vöröshagymát, rádobjuk a kockára vágott
dagadót,és addig kevergetjük, míg kifehéredik.Ezután adjuk hozzá a zúzott
fokhagymát és a fűszereket (az őrölt paprikát csak a végén), majd felöntjük
kevés vízzel (mint a pörkölthöz szokás)és majdnem puhár főzzük a húst.
Hozzáadjuk a savanyú káposztát, és felöntjük még annyi vízzel,amennyi lével szeretjük, majd együtt,teljes puhulásig főzzük az ételt.
Ha minden megpuhult, akkor zsírból és lisztből készített híg rántást
adunk hozzá,majd jól kiforraljuk.
Tejfölt külön,és (vagy) az étel tetjére is tehetünk.
Friss kenyérrel fogyasztva az igazi.
Megjegyzés:nyáron házilag savanyított káposztából készítem.
Azzal a módszerrel savanyítom, mint a kovászos uborkát.
|
|
Kőszeghy Anna írta 20 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 22 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!