Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
40 dkg darált sertéshús (dagadó),40 dkg darált pulykacomb,1 nagy szelet
szárazkenyér (zsemle),1 egész tojás,só,őrölt bors,majoranna,őrölt
pirospaprika,1 kisebb fej vöröshagyma,3 gerezd fokhagyma.
A húst összekeverjük a hozzávalókkal,ha kissé lágy a massza,akkor tegyünk
bele kevés zsemlemorzsát.Megjegyzés:a vöröshagymát reszelve,a fokhagymát
összezúzva tegyük a keverékbe.
A húsmasszából készítsünk kolbászkákat,vagy kis cipókat,tegyük tálcára,
ha mindet megformáztuk,egyenként forgassuk meg lisztben.Ha mindet
megforgattuk,egy nagyobb serpenyőben forrósítsunk 1-1,5 ujjnyi étolajat
és közepes lángon,többször megforgatva süssük készre a fasírtunkat.
Egybesütve is elkészíthető a sütőben,melegen és hidegen is finom.
Párolt rizzsel, és ezzel a mókás sült burgonyával tálaltam.
A piacon járva fedeztem fel a hozzávaló "szerkentyűt".
Külömböző köretekkel, és főzelékek feltétjeként is tálalhatjuk,de
kenyérszeletek között,zöldségekkel kínálva is megállja a helyét.Véleményem
szerint fínomabb,mint a hamburger.
|
|
Garáz József 12 órája új képet töltött fel:
Garáz József 23 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 23 órája a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:
Anna! Ezt megint Nellike találta meg és Ő kérte hogy a Mama ...
Kőszeghy Anna 23 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vörös lencse főzelék, tojás ropogós (fasírt).
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:
József finom salátát hoztál! Én is szeretem a majonézes ...
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Ezt a finom és egyszerű desszertet most készítettem ...
Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!