Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
40 dkg kukorica dara, 4 dl kefír, vagy aludt tej (most tejjel készítettem), 1 dl tejföl a tetejére csurgatáshoz, 1 tojás,
1 tk sütőpor, 1/2 dl víz, zsír vagy olaj, 2 ek cukor, 1 cs vaníliás cukor, 1 csipetnyi só, szilvalekvár (más lekvárral is finom).
A hozzávalókat egy tálban jól összekeverjük, és alaposan kizsírozott tepsibe öntjük. Megpöttyözzük szilvalekvárral, meglocsoljuk olvasztott zsírral (olajjal), és vízzel kicsit felhigított tejföllel.Forró sütőben sütjük.
Hamar sül és nem szabad sokáig sütni, mert akkor nagyon kiszárad.
Kockára vágva tálaljuk, megszórhatjuk porcukorral is a tetejét
Ebből a mennyiségből egy nagy gáztepsivel lesz.
Frissen a legfinomabb!
|
|
Domján Mária írta 3 órája a(z) Boldog Anyák napját képhez:
Köszönjük szépen Nagyon kedvesek vagytok puszi
Garáz József 18 órája új képet töltött fel:
Garáz József 18 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 20 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 22 órája itt:
Boldog Anyák napját kívánok minden kedves erre járó Édesanyának, Nagyanyának és Dédi mamának. Anna
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Krumplis tészta ( fodros nagy kockával),...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejfölös zöldbab főzelék, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Túrós tészta. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindkettőt szeretem.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!