Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
40 dkg kukorica dara, 4 dl kefír, vagy aludt tej (most tejjel készítettem), 1 dl tejföl a tetejére csurgatáshoz, 1 tojás,
1 tk sütőpor, 1/2 dl víz, zsír vagy olaj, 2 ek cukor, 1 cs vaníliás cukor, 1 csipetnyi só, szilvalekvár (más lekvárral is finom).
A hozzávalókat egy tálban jól összekeverjük, és alaposan kizsírozott tepsibe öntjük. Megpöttyözzük szilvalekvárral, meglocsoljuk olvasztott zsírral (olajjal), és vízzel kicsit felhigított tejföllel.Forró sütőben sütjük.
Hamar sül és nem szabad sokáig sütni, mert akkor nagyon kiszárad.
Kockára vágva tálaljuk, megszórhatjuk porcukorral is a tetejét
Ebből a mennyiségből egy nagy gáztepsivel lesz.
Frissen a legfinomabb!
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 6 napja itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hónapja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hónapja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hónapja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 hónapja a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!