Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
először is sütő papírból kivágok 5 db 26 cm átmérőjű korongot, erre helyezzük a tortalapokat.
A tésztához a lisztet összekeverjük a dióval, 5 dkg liszt és 30 dkg darált dió.
8 tojásfehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a 25 dkg finomított kristálycukrot és ezzel tovább verjük tömör fényes habbá. Kíméletesen hozzáadjuk a dióval elkever lisztet, majd a sütőlapunkra kenjük, amit előre kivágtunk, és megsütjük a lapokat.
A krémhez 2,5 dl tej 3 dkg vaniliás pudingport, 2 db tojássárgáját 1 tasak vaniliás cukrot és 20 dkg cukrot összekeverünk és gőz fölött sűrűre főzzük, majd hűlni hagyjuk. 30 dkg vajat habosra keverünk, összedolgozzuk a kihűlt krémmel a 10 dkg darált dióval és 3 evőkanál brandy-vel. A krémmel megkenjük a lapokat.
A felső lapot megkenjük 5 evőkanál sárgabarack lekvárral erre öntöm rá a felolvasztott fehér csokit. az oldalát megkenem vajas krémmel ha megkeményedett az oldalán a vaj akkor bevonjuk marcipánnal. Az étcsokoládét a marcipánra csorgattam és erre van helyezve a marcipán díszítés.
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!