Finomságok Konyhája: Medvehagymás rántott csirkecomb (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12964 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12964 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12964 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12964 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Medvehagymás rántott csirkecomb

Hozzávalók 4 személyre:
4 db csirkecomb
3-4 levél medvehagyma
A panírozáshoz:
2 db tojás
4 ek. finom liszt

finom liszt
zsemlemorzsa

A sütéshez:
étolaj

Előkészítés:A csirkecombokat megtisztítjuk,/én a bőrét lehúztam/ a forgóknál ketté vágjuk és 2-3 helyen csontig bevágjuk. A medvehagymát apróra vágjuk.

Elkészítés:A tojásból és a lisztből csipet sóval palacsinta tészta sűrűségű masszát keverünk. Belekeverjük az apróra vágott medvehagyma leveleket. A combokat lisztbe,a medvehagymás masszába majd zsemlemorzsába forgatjuk. Bő olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

csirkecomb

Látta 446 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Én olyan éhes lettem ahogy ránéztem, gyönyörű és finom étel!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nagyon szépen tálalt étel!
Gratulálok,a sok medvehagymás finomságodhoz .
Köszönjük szépen.
Üdv:Edit.

Válasz

Szalai Antalné üzente 11 éve

József Te egy zseni vagy!!!Üdv:Jucus

Válasz

Ez történt a közösségben:

burger eva írta 1 napja a(z) Habcsok képhez:

Habcsok_2196263_2296_s

Kösz az értékelést.

Domján Mária írta 2 napja a(z) Habcsok képhez:

Habcsok_2196263_2296_s

Finom egyszerű édességet készítettél Évikém puszika

burger eva 2 hete új képet töltött fel:

Habcsok_2196263_2296_s

Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:

vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok

Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:

Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu