Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kókuszos keksztekercs
Hozzávalók :
50 dkg darált háztartási keksz
15 dkg porcukor
10 dkg margarin
4 dl tej
4 evőkanál kakaópor
1 cs.vaníliás cukor
2-3 evőkanál sárgabarack lekvár
1 ü.rumaroma
A töltelékhez:
20 dkg margarin
20 dkg kókuszreszelék
15 dkg porcukor
1 dl tejszín
1 dl kókuszlikőr
A tetejére:
5 dkg kókuszreszelék
Előkészítés: A tésztához az összetevőket begyúrjuk, a hűtőbe tesszük. A margarint kihabosítjuk a porcukorral, hozzáadjuk a kókuszt, tejszínt és a likőrt. Hagyjuk állni tíz percet.
Elkészítés: A tésztát kókuszreszelékkel bőven megszórt alufólián téglalap alakúra nyújtjuk. A tölteléket kézzel elosztjuk a tésztán lenyomkodjuk. A tésztát óvatosan felcsavarjuk, megformázzuk és kókuszreszelékben meghempergetjük. Szeletelés előtt egy órára a hűtőbe tesszük.
Jó étvágyat kívánok!!
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!