Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók 6 személyre:
6 db csirkecomb
4 db tojás
15 dkg sonka
2 szelet rozskenyér
2 dl tej
10 dkg húsos füstölt szalonna
4 fej vöröshagyma
só
őrölt bors
ételízesítő
szárnyas fűszer
1 csomag medvehagyma
A salátához:
½ csomag angol zeller
½ csomag újhagyma
2 db paradicsom
1 db piros kaliforniai paprika
1 db cékla
1 csomag piros retek
só
balzsamecet
olíva olaj
Előkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és tetszésünk szerint feldaraboljuk. A tojásokból három darabot megfőzünk. Két darab hagymát, a kolozsvári szalonnát és a medvehagymát apróra vágjuk, A főtt tojásokat és a sonkát felkockázzuk.. A rozskenyeret tejbe áztatjuk, kinyomkodjuk. A csirkecombokat megtisztítjuk, sózzuk. A maradék vöröshagymát cikkekre vágjuk.
Elkészítés: A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a sonkát, sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt szórunk rá. Pár percet pirítjuk, majd beletesszük a medvehagymát. Négy-öt percet dinszteljük, majd levesszük a tűzről. Hozzá keverjük a kinyomkodott zsemléket, egy nyers tojást és a kockára vágott főtt tojást. A combokon fellazítjuk a bőrt és betöltjük a töltelékkel. Tepsibe tesszük a cikkekre vágott vöröshagymával együtt, szárnyas fűszerrel megszórjuk. Kevés vizet teszünk alá, lefóliázzuk a tepsit és egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és sűrűn locsolgatva szép pirosra sütjük. A salátához a zöldségeket összekeverjük,sózzuk,balzsamecetet és olíva olajat csepegtetünk rá. A combokat a salátával kínáljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!