Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Medvehagymás - sajtos pogácsa
Hozzávalók:
60 dkg liszt
25 dkg Rama
2 dl tejföl
20 dkg sajt
1 tojássárgája a tésztába
a fehérje pedig a pogácsák kenéséhez kell
1 dl tej
5 dkg élesztő
kevés cukor
1 csapott evőkanál só
6 dkg medvehagyma
A tejet meglangyosítjuk, majd az élesztővel és a kevés cukorral felfuttatjuk.
Lereszeljük a sajt felét, amit majd a tésztába használunk fel, a másik felét pedig a pogácsák tetejére félretesszük.
A medvehagymát megmossuk és apróra vágjuk.
Az összes hozzávalót egy tálba tesszük és jól megdagasztjuk
Fél órát meleg helyen hagyjuk pihenni, utána gyúrjuk át, és megint pihentetjük fél órát.
Ha megkelt, ujjnyi vastagra nyújtjuk. Megkenjük a tojásfehérjével és megszórjuk a sajttal, majd kiszaggatjuk.
Előmelegített sütőben, kb. 25 perc alatt megsütjük.
|
|
Domján Mária 3 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 3 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 3 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 3 napja a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 3 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 3 napja a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
Domján Mária írta 3 napja a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Józsikám igaz hogy már késve de annál Boldogab ...
Domján Mária írta 3 napja a(z) Tepsis rablóhús. képhez:
Csodás étvágygerjesztő nagyon fincsi lehet . gratulálok
Domján Mária írta 3 napja a(z) Fügesajt. képhez:
Józsikám ennek hogy lett ilyen csodálatos szine azt hittem ...
Garáz József írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Anna! Nagyon szépen köszönöm.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!