Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
A piskótához:
5 darab tojás
5 evőkanál kristálycukor
3 evőkanál liszt
1 evőkanál kakaópor
késhegynyi sütőpor
A krémhez:
20 dkg tehéntúró
15 dkg margarin
20 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
barackbefőtt
1 evőkanál étkezési zselatin
A díszítéshez:
2 dl tejszín
A piskótához a tojássárgákat habosra verjük a kristálycukorral. A lisztet a kakaóporral, a sütőporral és a tojások keményre vert habjával hozzákeverjük. (Azért ennyi a liszt mennyisége, mert így könnyebb a tésztát feltekerni.) Vajazott, lisztezett tepsiben, forró sütőben sütjük. Vigyázni kell, nem szabad hogy kiszáradjon, mert akkor nem lehet feltekerni a piskótát. Ha megsült, deszkára borítjuk, és még melegen sütőpapírra feltekerjük. Így hagyjuk kihűlni. A túrót villával összetörjük. A vajat a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, és hozzáadjuk a túrót. Három evőkanálnyi langyos barackbefőtt levében feloldjuk a zselatint, és a túrós krémhez adjuk. Ezt a krémet kenjük a piskótára. Barackbefőttet szórunk rá, majd feltekerjük. A roládot a felvert tejszínnel díszítjük.
|
|
Garáz József írta 6 perce a(z) Csirkepörkölt kagylótésztával. képhez:
Anna! Köszönöm a kérdésed. Nem nagyon jól bírom én sem...
Garáz József írta 8 perce a(z) Pirított lebbencs leves. képhez:
Anna! Igen finom volt. A lebbencset a géppel készítette...
Kőszeghy Anna írta 15 órája a(z) Csirkepörkölt kagylótésztával. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Ezt is nagyon...
Kőszeghy Anna írta 15 órája a(z) Pirított lebbencs leves. képhez:
Hmm! de jó ötletet adtál József! Finom lehetett!
Garáz József 22 órája új képet töltött fel:
Garáz József 22 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Paradicsom szósz sülthús sülthurka és főttburgonya. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindent szeretek, ami a ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!