Finomságok Konyhája: Amerikai almás (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12978 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12978 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12978 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12978 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Amerikai almás

A tészta hozzávalói:

40 dkg liszt
20 dkg Rama
5 dkg porcukor
1 dl tejföl
2 dkg élesztő
1 tojás
pici só
2 evőkanál étolaj

A töltelékhez:
1 kg pucolt alma
20 dkg kristálycukor
10 dkg Rama
2 citrom
fahéj
1 tasak vanília puding
8 dkg darált dió
1 dl víz

A töltelék elkészítésével szoktam kezdeni, mert jó ha egy picit hűl, mielőtt a tésztára tesszük. Az almát megpucolom, nagyon apró kockákra vágom, kb. fél dl vízben felteszem főlni. Hozzáadom a cukrot, a citromok levét és a fahéjat. Mikor már megpuhult az alma, és kezd pépesedni, hozzáadom a Ramát és a darált diót. A vanília pudingot fél dl vízben elkeverem, és ezt is a töltelékhez adom, és forrástól számítva még 5 percig főzöm.

Ha ez kész csinálhatjuk a tésztát. A porcukros tejfölben felfuttatom az élesztőt, én ebben szoktam elkeverni a tojást. A lisztet, a Ramát, a sót és az étolajat összedolgozom, hozzáadom az élesztős tejfölt, és megkelesztem. A tészta 2/3 részét kinyújtom, és a zsírozott, lisztezett formába igazítom (nem kell hogy vastag legyen). Erre jön a töltelék. A maradék 1/3 rész tésztával díszítem. Sütés előtt tojássárgával megkenem. Forró sütőben, közepes lángon 40-45 perc alatt megsütöm.
Ha marad ki tészta nagyon finom mini kifliket lehet belőle készíteni lekvárral töltve.

Látta 505 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Drávai Szabina üzente 12 éve

Köszönöm Éva. Puszi.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Mesterien kivitelezted ezt a finom sütit, a rácsozás nagyon tetszik. puszi: Éva

Válasz

Drávai Szabina üzente 12 éve

Köszönöm szépen.

Válasz

szanto hajnalka üzente 12 éve

Nagyon jol nezz ki!!!!

Válasz

Drávai Szabina üzente 12 éve

Köszönöm Editke. Valóban finom. Nem is tartott sokáig.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon szép,de milyen finom lehetett!
Milyen szép szabályos a rácsozás is!
Gratulálok:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 7 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Paradicsom leves, pirított kenyérkockával, ...

Kőszeghy Anna 7 órája új képet töltött fel:

Sajtos_rantott_borda_2197282_5743_s

szanto hajnalka írta 1 napja a(z) Szavarin képhez:

Szavarin-002_2197257_1230_s

Nagyon fincsi ez a suti!Meg nem keszitetem de mar ra ...

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Szavarin képhez:

Szavarin-002_2197257_1230_s

Éva köszönöm szépen! Még nem ettem ilyen sütit, de ...

szanto hajnalka írta 2 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:

Ludlab_tekercs_2124933_9332_s

Koszonom szepen Eva!!!!

szanto hajnalka írta 2 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:

Ludlab_tekercs_2124933_9332_s

Koszonom Annacskam a szep szavakat!Probalkozom ...

burger eva írta 2 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:

Ludlab_tekercs_2124933_9332_s

Nagyon jól néz ki !!!!

burger eva 2 napja új képet töltött fel:

Szavarin-002_2197257_1230_s

Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:

Ludlab_tekercs_2124933_9332_s

Szia Hajnikám! Nézegettem a sütis galériádat, és a benne ...

Garáz József írta 4 napja a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:

Kelkaposzta_fozelek_csirkeporkolttelu_2197238_6436_s

Ez finom ebéd volt.

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu