Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
 
Bejelentkezés
15 dkg liszt
15 dkg vaj
10 dkg cukor
3 tojás
fél csomag sütőpor
2 dl tej
1 dl tejszín
fél csomag citromos pudingpor
1 doboz/üveg sárgabarack befőtt
2 evőkanál durvára vágott pisztácia
1 csomag tortazselé
a befőtt leve
A vajat keverjük habosra a cukorral, majd egyesével keverjük bele a tojásokat is. Keverjük össze a lisztet a sütőporral és szitáljuk a vajas tojáshoz. Sütőpapírral bélelt tepsibe simítva süssük 170 fokon 10-15 percig.
Amíg sül, a tejből, tejszínből a pudingporral főzzünk krémet. A forró tésztára kenjünk foltokat és 5-8 percre tegyük vissza a sütőbe. Hagyjuk kihűlni, közben szűrőben csöpögtessük le a barackot. Mindegyik barack magja helyére töltsünk kevés pisztáciát és tegyünk minden foltra egyet.
A befőtt levét egészítsük ki annyi vízzel, hogy a tortazseléhez szükséges mennyiség legyen. A zselé használati utasítása szerint készítsük el és vonjuk be vele a süteményt.
|  |  | 
Kőszeghy Anna írta 1 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Krémes almás
Szőlő lekvár
Red scherry
Fügelekvár