Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1 doboz körszeletes ananászkonzerv, 15 szem meggy ( mirelit v. kompót), 1 zacskó főzés nélküli vaníliapuding, 4 dl tej, 2 dl tejszín, 1 ek cukor, 4 db babapiskóta, vaj és cukor a forma kikenéséhez.
Egy kerek, kb. 18 cm átmérőjű formát vajjal kikenünk, és kristálycukorral megszórunk. A közepére egy egész ananászkarikát fektetünk, azután félbevágott karikákkal a forma oldalát kirakjuk. A lyukakba meggyszemeket ültetünk.
A vanília pudingot az előírásnak megfelelően tejjel elkeverjük, és a cukorral ízesített, keményre vert tejszínhabbal fellazítjuk. Belekeverjük a szétmorzsolt babapiskótát is. A pudingot beleöntjük a formába, és legalább 4 órára behűtjük. Egy lapos tálra kiborítjuk, ha maradt, a szélét félbevágott ananászszeletekkel és meggyszemekkel
díszítjük. Citromfű levélkékkel is feldobhatjuk a tetejét.
|
|
Garáz József 2 órája új képet töltött fel:
Garáz József 2 órája új képet töltött fel:
Garáz József 23 órája új képet töltött fel:
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 3 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:
Anna Köszönöm szépen a nevükben .
Garáz József írta 3 napja a(z) vári pulykamell vegyes zöldségekkel képhez:
Nagyon finom étel készítettél.
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldség leves ABC tésztával, bakonyi...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) vári pulykamell vegyes zöldségekkel képhez:
Óvári pulykamell vegyes zöldségekkel. ...
Kőszeghy Anna 5 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Red scherry
Meleg mákpuding tejszínhabbal
Muzsikás szelethttp://www.sutigyar.hu/recept/muzsikas_szelet
Meggyes-túrós-pudingos rácsos