Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Grízes málé
Hozzávalók: 30 dkg
búzadara, fél liter tej, 3 evőkanál tejföl, 2 tojás, 1 kávéskanál
szódabikarbóna, csipetnyi só, 3 púpos evőkanál kristálycukor, 1
vaníliás cukor, a tetejére sűrű szilvalekvár. A tepsi kenéséhez
sertészsír, a sütemény tetejére porcukor.
A
búzadarát a tejjel összekeverjük, és állni hagyjuk, hogy a gríz
megdagadjon. Két tojás sárgáját, tejfölt keverünk hozzá. Csipetnyi
sóval, és kristálycukorral ízesítjük. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot, és a
szódaport. A tojások fehérjéből kemény habot verünk, és laza
mozdulatokkal a masszához keverjük.
Kizsírozott tepsibe öntjük, tetejére szilvalekvárból halmokat
szaggatunk, és előmelegített sütőben megsütjük. Porcukorral megszórva,
kockákra vágva kínáljuk.
|
|
Kőszeghy Anna írta 17 órája a(z) Bukta képhez:
Kedves Éva örülök, hogy jöttél! Köszönjük a Pünkösdi ránk ...
burger eva 23 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Kapros-tejfölös cukkini főzelék, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Rántott pecsenyekacsa máj, ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Kolbászos- virslis lecsó, pirított tarhonya.
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: bazsalikomos paradicsom leves orzóval, ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József írta 1 hete a(z) Gyümőlcs torta. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a nejem és az unokám nevében...
Kőszeghy Anna írta 1 hete itt:
Szia Marcsikám! Rég voltál itt! Hiányzol!Remélem jól vagytok! Puszi.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Szalagárés pogácsa
Tepertős szilvás fülecske
Hőkönperec