Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók: . A piskótához: . 2 csomag vaníliás pudingpor . 4-5 dl tejszín . 1 csomag omlós keksz |
.
Elkészítése:
.
A piskótához a tojásfehérjéket a sóval habbá verjük, apránként beleszórjuk a cukrot, majd a tojás sárgákat egyenként, majd legvégül belevegyítjük a sütőporos lisztet. Sütőpapírral kibélelt tepsiben 175 fokon 20 -30 percig sütjük, tűpróba.
Az első réteghez a barackok egy részét apróra vágjuk. A pudingport a baracknektárral elkészítjük, mint a pudingot, tetszés szerint tehetünk bele vaníliás cukrot és cukrot. Amikor elkészült a puding beleforgatjuk a barackdarabokat. Hagyjuk kihűlni. Amikor kihűlt rákenjük a piskótára.
A második réteghez 4- 5 dl tejszínt kemény habbá verünk. Rákenjük a pudingos rétegre.
A harmadik réteghez a kekszek alját a befőtt levével egy ecset segítségével megkenegetjük és a megkent oldalukkal lefelé fordítva kirakjuk a sütemény tetejét. A süteményt egy fél órára hűtőbe rakjuk. Addig gőz fölött felolvasztunk 15 dkg étcsokoládét másfél evőkanál olajjal és rákenjük a süteményre. Tálaláskor minden sütire teszünk a maradék barackbefőttből.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Raffaelló szelet
Kókuszos szelet Karácsonyra
Kekszes-meggyes lúdláb
Csíkos mézes sütemény