Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók a tésztához:
6 db tojás
15 dkg cukor
3 ek. étolaj
10 dkg olvasztott méz
1 kk. szódabikarbóna
22 dkg liszt
1 mk. fahéj
Hozzávalók a piskótához:
5 db tojás
25 dkg cukor
5 ek. víz
20 dkg liszt
1 mk. sütőpor
A krémhez:
6 dl tej
2 csg. főzős vaníliás pudingpor
1 ek. kakaópor
25 dkg Rama margarin
20 dkg cukor
A díszítéshez:
tortadara
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból tepsi hátán 2 db lapot sütünk.
A tepsim mérete(25×39 cm)
A piskóta hozzávalóiból szokásos módon megsütjük a piskótát,ugyanakkora tepsiben,mint a lapokat.
Amikor kihűlt a piskóta,akkor csíkokra vágjuk.
A krém készítése:
A pudingporral tejjel sűrű krémet főzünk,majd kihűtjük.
A margarint a cukorral habosra keverjük,majd a kihűlt krémmel összekeverjük.
A krémet megfelezzük,feléhez a kakaóport keverjük.
A piskóta csíkokat a barna krém felével összeragasztjuk.
Az alsó mézes lapra a vaníliás krém fele kerül,ráhelyezzük a kakaós krémmel összeragasztott piskóta csíkokat,majd rákenjük a megmaradt vaníliás krémet és rátesszük a 2. mézes lapot.
A megmaradt kakaós krémmel bevonjuk,csokidarával megszórjuk.
Finom,mutatós,mézes sütemény!
Készítsétek el!
|
|
Kőszeghy Anna 3 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 órája a(z) Habcsok képhez:
Éva ügyes vagy! Nagyon szépek lettek a habcsókjaid! Örülök, ...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 3 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Raffaelló szelet
Kekszes-meggyes lúdláb
Koktél szelet
Mézeskalács sütemény