Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók a tésztához:
50 dkg liszt
10 dkg margarin
10 dkg porcukor
2 dkg szalalkáli
1 dl tej,pici cukor a szalalkáli feloldásához
Krémhez:
25 dkg margarin
30 dkg cukor
3-3 dl tej
1 puncspudingpor
1 csg csokoládés pudingpor
Tetejére:
10 dkg tej vagy ét tortabevonó csokoládé
Elkészítése:
A szalalkálit a tejben pici cukorral feloldjuk.
A tészta többi hozzávalóival összegyúrjuk,ha nem akar összeállni,akkor még egy kis tejet adunk hozzá.
A tésztát 5 részre osztjuk,közepes tepsi hátán világosra megsütjük.
A krémhez a pudingokat egyenként a 3dl tejjel felfőzzük,majd kihűtjük.
A porcukrot a margarinnal habosra keverjük,elfelezzük és a pudingos krémekhez keverjük,jól kihabosítjuk.
A tészta összeállítása:
lap-barna krém-lap-rózsaszín krém-lap-barna krém-lap-rózsaszín krém-lap.
A tetejére csokimázt teszünk,de ízlés szerint bevonható mással is vagy porcukorral meghintjük.
Egy nagyon mutatós,finom süti.
Egy régi receptem
|
|
Kőszeghy Anna írta 2 órája a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 1 hete új képet töltött fel:
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 3 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 3 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Raffaelló szelet
Kekszes-meggyes lúdláb
Csíkos mézes sütemény
Meggyes-kakaós sütemény