Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók a tésztához:
50 dkg liszt
10 dkg margarin
10 dkg porcukor
2 dkg szalalkáli
1 dl tej,pici cukor a szalalkáli feloldásához
Krémhez:
25 dkg margarin
30 dkg cukor
3-3 dl tej
1 puncspudingpor
1 csg csokoládés pudingpor
Tetejére:
10 dkg tej vagy ét tortabevonó csokoládé
Elkészítése:
A szalalkálit a tejben pici cukorral feloldjuk.
A tészta többi hozzávalóival összegyúrjuk,ha nem akar összeállni,akkor még egy kis tejet adunk hozzá.
A tésztát 5 részre osztjuk,közepes tepsi hátán világosra megsütjük.
A krémhez a pudingokat egyenként a 3dl tejjel felfőzzük,majd kihűtjük.
A porcukrot a margarinnal habosra keverjük,elfelezzük és a pudingos krémekhez keverjük,jól kihabosítjuk.
A tészta összeállítása:
lap-barna krém-lap-rózsaszín krém-lap-barna krém-lap-rózsaszín krém-lap.
A tetejére csokimázt teszünk,de ízlés szerint bevonható mással is vagy porcukorral meghintjük.
Egy nagyon mutatós,finom süti.
Egy régi receptem
|
|
Kőszeghy Anna írta 16 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Finomfőzelék, pulykamell pörkölt. ...
burger eva 16 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Kolbászos tarhonya leves, grízes tészta ...
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 5 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Raffaelló szelet
Kekszes-meggyes lúdláb
Csíkos mézes sütemény
Meggyes-kakaós sütemény