Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók.
20 deka készen kapható marcipánmassza
20 deka aszalt sárgabarack (aszalt szilva, vagy más aszalt gyümölcs)
15 deka étcsoki
5 deka vaj
Elkészítés:
A marcipán masszát 1 mm vékony hosszú téglalappá kinyújtottam. Az aszalt barackokat forró vízben alaposan megmostam, majd leitattam róluk a vizet és félbevágtam. A kinyújtott marcipánlap szélére sorba raktam a fél barackokat kis távolságra egymástól, Ráhajtottam a marcipánt és a barackok körül kézzel lenyomkodtam, elmetéltem, és kézi nyomkodással szaloncukor formára alakítottam. Egy órára hűtőbe tettem, aztán csokoládéval bevontam őket.
Bevonáshoz gőz fölött 15 deka apróra tördelt csokoládét 5 deka vajjal felolvasztottam. A szaloncukrokat egyenként fogvájóra szúrva belemártottam, az alján szilikon ecsettel igazgattam el a bevonatot. A bevont szaloncukrokat egy sütőpapírral letakart hungarocell darabba szúrtam megszáradni.A hideg spájzba kerültek néhány órára, ezután következett a csomagolás.
Mintás celofánból téglalap formákat szabtam ki, ebbe helyeztem a szaloncukrokat, majd a két végüket bekötöttem.
|
|
Garáz József írta 1 napja a(z) Kapros túrós palacsinta képhez:
Kedves Anna! Mielőbbi gyógyulást kívánok.
burger eva írta 3 napja a(z) Kapros túrós palacsinta képhez:
GYógyulást kívánok.Helyre fogsz jönni,és fel fogsz erősödni...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Kapros túrós palacsinta képhez:
Köszönöm a hozzászólást! Köszönöm barátnőm a ...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Egy kis ízelitő a barack érésből 4 éves kis fa képhez:
Köszönöm barátnőm a dícséretet! Kedves...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Kapros túrós palacsinta képhez:
Köszönöm barátnőm a dícséretet! Kedves...
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 6 napja a(z) Egy kis ízelitő a barack érésből 4 éves kis fa képhez:
Köszönöm Évikém a hozzászólásodat .Szép napot ...
burger eva írta 6 napja a(z) Piskóta rolád barack lekváros és málna lekváros képhez:
Váljon egészségetekre.
burger eva írta 6 napja a(z) Egy kis ízelitő a barack érésből 4 éves kis fa képhez:
Rengeteg van és szépek. De munka is van vele mig elteszed.
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!