Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Meggyes csoda
Kovácsné Szepesi Ágnes rec.
Tészta:
5 dkg cukor 1 evőkanál kakaópor 5 dkg zsír fél csomag sütőpor 2 tojássárgája 25 dkg liszt és csak annyi tej, hogy könnyen gyúrható tésztát kapjunk
Piskóta: 4 tojás 10 dkg liszt 10 dkg cukor fél csomag sütőpor
Krém: 5 dl tej 1 csomag vaníliás pudingpor 20 dkg cukor 25 dkg margarin 1 üveg meggybefőtt
Máz: olvasztott csokoládé
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd közepes tepsi hátulján két lapot sütünk.
A piskótát megsütjük egy kisebb tepsiben, majd ha már kihűlt, apró kockákra vágjuk.
A pudingot megfőzzük, majd kihűlés után összekeverjük a cukros margarinnal.
Ezután óvatosan beleforgatjuk a krémbe a piskótakockákat és a lecsepegtetett meggyet is. A krémmel megtöltjük a két lapot, majd olvasztott csokival leöntjük a tetejét.
Másnap szeleteljük....
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!