Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kekszes gesztenyés szelet
Tészta: 8 tojásból kakaós piskóta
Krém hozzávalói:
• Krém 1
35 dkg Rama
4 dl tej
1 és fél cs vaníliapuding
30 dkg porcukor
• Krém 2
50 dkg háztartási keksz
3 dl tej
2 ek kakaópor
1 cs gesztenyemassza
1 rumaroma
6 kanál baracklekvár
Tetejére: csokimáz
Elkészítés
8 tojásból kakaós piskótát sütök. Ha kihűlt ketté vágom.
Krém: a krém 2. hozzávalóit összekeverem, a kekszet nem túl apróra tördelem /kb.4-be/ és a masszába forgatom. Kb 15 percig állni hagyom, hogy a keksz megszívja magát.
Közben elkészítem a krém 1-t. A vanília pudingot megfőzöm a tejben, hagyom kihűlni. A Ramát a porcukorral habosra kavarom, majd a kettőt összeadom.
Összerakás: a piskóta egyik felét megkenem a krém 1. felével, majd rásimítom a kekszes masszát, aztán újra a krém 1. következik, végül befedem a másik piskótalappal.
Alaposan lenyomkodom, ha kész csoki mázzal leöntöm.
Most a tetejét még díszitettük kókusz reszelékkel is.
Nagyon kiadós sütemény.
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!