Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Mustáros sertés comb
Hozzávalók:
1 kg sertéscomb
1 db vöröshagyma
petrezselyemzöld
2 ek mustár
2-3 dl tejföl
1 ek liszt
só
őrölt bors
szerecsendió
majoranna
ételízesítő
pirospaprika
3-4 ek olaj
víz
A húst ízlés szerint felkockázni. A vöröshagymát és a petrezselyemzöldet apróra felvágni.
Egy edénybe beleönteni az olajat, és felhevíteni, majd hozzáadni az alaposan lecsepegtetett húst. Pár percig kevergetve párolni, majd hozzáadni az apróra vágott vöröshagymát. Fehéredésig, néha megkeverve pároljuk tovább. Ezután ízlés szerint megszórni a fűszerekkel, és az apróra vágott petrezselyemzölddel. Pár perc után megszórni pirospaprikával, jól összekeverni, és felönteni annyi vízzel hogy jól ellepje, kiforralni, majd mérsékelt lángon puhára főzni a húst.
Egy tálba beletenni a tejfölt, a mustárt, és a lisztet, majd kézi habverővel simára keverni. Ezután a hús levéből néhány kanállal hozzáadni a tejfölös keverékhez, majd szintén simára keverni.
Végül a forrásba lévő húshoz, állandó keverés mellett, hozzákeverni a tejfölös-mustáros-lisztes keveréket. Kevergetve újraforralni, majd pár perc alatt kevergetve besűríteni a szaftot.
Ízlés szerinti körettel tálalhatjuk. Én most galuskával készítettem.
|
|
Garáz József 7 órája új képet töltött fel:
Garáz József 18 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 18 órája a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:
Anna! Ezt megint Nellike találta meg és Ő kérte hogy a Mama ...
Kőszeghy Anna 19 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vörös lencse főzelék, tojás ropogós (fasírt).
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:
József finom salátát hoztál! Én is szeretem a majonézes ...
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Ezt a finom és egyszerű desszertet most készítettem ...
Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!