Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
- 13-15 piskota
- 600 – 800 g afonya
- 600 g turo
- 250 g gyümölcsös joghurt
- 5 ek porcukor
- 250 ml tejszín
- 2 tasak zselatin
- 1 tasak színes zselatinpor
- a piskotat áztatni kell: afonyaszörpe vagy afonya likőrbe
Elkészítés
Egy 26 cm-es kapcsos tortaforma aljára helyezuk a beaztatot piskotakat.
Közben, ha fagyasztott áfonyával dolgozunk, kiengedjük. Ha friss áfonyát használunk, átválogatjuk, és 200 g félreteszünk a díszítéshez.
összeforgatjuk a cukrot, turot, gyümölcsös joghurtot. A tejszínt kemény habbá verjük, ezután a túrókrémmel és a maradék áfonyával óvatosan összeforgatjuk. Ha zselatinport használunk, a hideg vízzel elkevert port alacsony hőfokon feloldjuk, 2-3 ek túrómasszával elkeverjük, majd a maradék túrómasszához keverjük.
A krémet a piskotara simítjuk.
Végül a torta tetejét a félretett áfonyaszemekket helyezuk , le öntjuk szines tortazselével.
Egy éjszakára hűtőbe tesszük.
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!