Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a tésztához
25 deka liszt
2 tojás sárgája
5evőkanál tejföl
kevéske só
egy kis kávéskanál szódabikarbóna
2 kanál porcukor
Töltelék
Ehhez a tésztához
20 deka túró
1 kanál tejföl
mazsola
1 citrom reszelt héja
1 kanál búzadara
porcukor
A tészta hozzávalóit összegyúrom és kinyújtom aforgácsfánknak megfelelő vastagságura.
A töltelék hozzávalóit összedolgozom
A tészta egyik felében ahogyan a derelyét készítem ugyanúgy rakom a tészta felére a túró vagy sárgabaracklekvár halmokat.Amikor ezzel megvagyok a tészta másik felét ráforditom és a tenyerem élével lenyomkodom, , kőrbe mint a derelyét és derelyeszaggatóval kiszaggatom
Olajat forrósítok és a túrós és lekváros fánkokat kisütöm sütés után porcukrozom
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 3 napja itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 1 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 4 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 4 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 4 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 4 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!