Finomságok Konyhája: Egyszer kelt farsangi fánk (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Egyszer kelt farsangi fánk

Egyszer kelt fánk
1 kiló liszt
5 deka olvasztott vaj
5 tojás sárgája
8 deci tej
fél deci rum

10 deka cukor
1 citrom reszelt héja
6 deka élesztő
Az élesztőt 2 deci tejben kevés cukorral felfuttatom.A lisztbe mélyedést készítek és ide kerül bele a felfutott élesztő és a vaj kivételével a többi hozzávaló.A tésztát jól kidolgozom és ekkor hozzáadom az olvasztott vajat és még ezzel is tovább kidolgozom.Majd lisztezett gyúródeszkára kiöntöm és vékonyra ujjnyi vastagra kinyújtom és pogácsa szaggatóval Kiszaggatom.Letakarom konyharuhával és fél órát kelesztem.Az olajat felhevítem , az ujjammal a fánk közepét benyomom és ez az olajban alulra kerül.Fedővel lefedem ,és amikor már szép piros átfordítom ekkor már nem teszem rá a fedőt.Papíron leitatom az olajat róla sárgabarack lekvárt teszek a közepébe és porcukrozom.
Jucus receptje szerint készült és nagyon finom

marcsitól fánkok

Látta 540 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Szalai Antalné üzente 11 éve

Hát ennek örülök,én is most kaptam nemrég.Szerintem egyszerü és nagyszerű a képet látva szerintem nem kétséges.Puszi:Jucus

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

Köszönöm szépen .Hajnikám.Puszi

Válasz

szanto hajnalka üzente 11 éve

Huuuuu de jo!!Nagyon szep!!Gratulalok!

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

Ilucika és Jucus Köszönöm szépen.
Jucuskám nagyon szuper receptet adtál nekünk.Puszi Marcsi

Válasz

Szász Jánosné üzente 11 éve

Nagyon jó!

Válasz

Szalai Antalné üzente 11 éve

Gyönyörűek lettek Marcsi!Üdv:Jucus

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

Marikám kedves.Köszönöm szépen Puszi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nagyon szépek, nem kell rájuk szalagot tenni Marcsika, nagyon ügyes vagy!

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

Messze van ez Editke a taliga kerékhez, de mi tagadás szép szalagosak és lágy tésztája van..Puszi és köszönöm szépen

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Hú,de szépek lettek Marcsikám!
Olyan nagyok,mint egy taligakerék.
Gyönyörű szalagos!
Gratulálok.
Köszönöm szépen.
Puszi:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 4 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...

Garáz József írta 9 órája a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...

Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.

Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Csirke_raguleves-004_2195086_3537_s

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Almas_suti-007_2195085_8867_s

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Sult_birsalma_szeletek_2195084_3575_s

Garáz József 5 napja új képet töltött fel:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Almás-birsalma leves, pirított máj krumplipürével.

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Vadlazac tejszínes gombamártással képhez:

Vadlazac_tejszines_gombamartassal_2194939_5723_s

Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Remélem jól ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu