Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
30deka liszt
20dkg cukor
másfél deci tej
2db tojás
5dkg margarin
fél csomag sütőpor
kis kanál szódabikarbóna
egypici só
sütéshez:
olaj
cukormázhoz:
10dkg pórcukor
2 evőkanál langyos víz
1csg vaníliás puding
fél liter tej
10deka cukor
a pudingot a tejjel és a cukorral a szokásos eljárással felfőzzük
Csoki mázhoz:10dkg csokoládé
5deka margarin
Atészta hozzávalóit géppel simára keverjük,majd letakarva egy órát pihentetjük.Ezután lisztezett gyúródeszkán újjnyi vastagra nyujtjuk.Majd a legnagyobb pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk,és a közepüket kb 2centiméteres kiszuroval szintén kiszurjuk.közepesen forró olajban 4-5 perc alatt kisütjük.Szürőkanálra szedjük ,hogy az olaj lecsepegjen
Afánkokat mázzal is bevonhatjuk.Aleírt alapanyagokat jól összekeverjük ,és rá a fánkokra .Acsokoládét természetesen gőz felett felolvasztjuk,és ugy megy a fánkra
,én ketté vágtam a fánkokat és meg kentem, barack lekvárral és vanéliás pudingal
|
|
Garáz József 1 órája új képet töltött fel:
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...
Kőszeghy Anna 6 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:
Kedves József! Sajnálom, hogy vizsgálatokra kell járnotok...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Pulyka nyak burgonyával. képhez:
József kedvemre való-finom ételt hoztál! Gratulálok!- ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József írta 1 hete a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:
Kedves Anna4 sajnos nem igazán mondható az hogy jól ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!