Finomságok Konyhája: Kati szelet ahogyan én készítem (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13015 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13015 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13015 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13015 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Kati szelet ahogyan én készítem

Hozzávalók
50deka liszt
15deka margarin
15deka cukor
1csg sütőpor
1deci tej
A töltelékhez
Fél deci rum
1kanál kakaópor
15deka vaj
15deka porcukor
4evőkanál barack lekvár
A mázhoz 2tojás fehérje vagy csokoládé bevonó
A tésztához valókat összegyúrjuk annyi tejjel hogy rugalmas tészta legyen.Három cipót sütünk belőle Egyenként aranysárgára sütjük.Az egyik lapot összetörjük szét morzsoljuk.,és elkeverjük a porcukorral habosra kevert vajjal, a kakaóval lekvárral és a rummal.A tészták amikor kisültek vékonyan a két lapot lekvárral megkenem .Így a tésztát előbb lehet szeletelni ,és nem szárad ki.A lekváros lapra a masszát rákenem,a másik lapot is rárakom.A tetejét szintén lekvárral vékonyan megkentem 2tojás fehérjét gőz felett rummal és cukorral keményre vertem és a tésztára simítottam.Nagyon finom lett.

Látta 466 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 14 éve

Köszönöm Magdika

Válasz

Szabóné Fazekas Magdolna üzente 14 éve

Gyorsan helyesbítek! Eltévesztettem, azthittem Editkém, hogy ezt Te készítetted, amikor elküldtem a véleményem, akkor láttam, hogy Marcsi a készítője.
Marcsikám az elismerő szavak Téged illetnek, és elnézést kérek a tévedésért! Mindkettőtöknek, puszi Magdi

Válasz

Szabóné Fazekas Magdolna üzente 14 éve

Editkém! Nálunk is ez a süti a felkapott most, és nagyon jó ötlet a plusz lekvárral kenés, én is úgy fogom legközelebb készíteni! Nagyon tetszik a Kati felírat! Gratulálok a leleményességedhez! puszi Magdi

Válasz

Domján Mária üzente 14 éve

Editke és Marika.Köszönöm szépen puszi Marcsi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Gyönyörű a Kati szeleted.
Nagyon régen sütöttem.
Gratulálok.Puszi:Edit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon ötletes!!!!! Gratulálok és puszillak: Marika

Válasz

Ez történt a közösségben:

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Tepsis_rablohus-006_2199426_4659_s

Garáz József írta 6 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...

Garáz József írta 6 napja a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...

Kőszeghy Anna 6 napja új képet töltött fel:

Kelkaposzta_fozelek_csirkeporkolttelu-001_2199382_1918_s

Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...

Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Fugesajt_2199360_5171_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Paradicsomos káposzta, főtt tojás.

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu