Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a tésztához
40deka liszt 1tk szódabikarbóna
5kanál méz
2egész tojás
10 deka margarin
2kanál kakaópor
15deka cukor
Krémhez
7deci tej
2csg vaníliás puding por
3kanál cukor
15deka margarin
15deka porcukor
barack lekvár a lapok kenéséhez
A tetejére 2tojás fehérje
15deka porcukor
mandula aroma,vagy citromlé
A tészta hozzávalóit a liszt és szódabikarbóna kivételével gőz felett habosra keverem.Kb 5percig .Ekkor leveszem a gőzről és összegyúrom a lisztel együtt.4lapot sütök belőle.Ha a lapok megsültek vékonyan megkenem mindegyiket lekvárral A pudingot a szokásos módon felfőzöm.,és kihűtöm.A margarint a porcukorral kikeverem és a kihűlt pudinggal összekeverem habosra.A lekváros lapokat megtöltöm a krémmel.A legfelső lapra 2tojás fehérjét gőz felett a cukorral és aromával kemény habbá verem.Csillagcső segítségével feldíszítem.Nagyon finom.2-3óra múlva szeletelheted
|
|
Kőszeghy Anna írta 10 perce a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Barátnőm köszönöm a hozzászólást! Isteni finom lett! ...
Kőszeghy Anna írta 15 perce a(z) Epres szilvás sütemény képhez:
Marcsi isteni finom íze és illata lehetett a sütidnek ezekkel a ...
Kőszeghy Anna írta 17 perce a(z) Rántott halszeletek képhez:
Hmmm!-de finom lehetett Marcsikám! Szép szeletek!- ...
Kőszeghy Anna írta 21 perce a(z) Halászlé képhez:
Marcsi a halászlével mindig le lehet venni a lábamról! Ez is ...
Kőszeghy Anna írta 23 perce a(z) diós kifli képhez:
Marcsi finom és szép kifliket hoztál! Szinte érzem az illatát!...
Domján Mária 20 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 20 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 20 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 20 órája új képet töltött fel:
Domján Mária írta 20 órája a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Nagyon gusztusos finom az ételed Annám .Csak gratulálni...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!