Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a tésztához
40deka liszt 1tk szódabikarbóna
5kanál méz
2egész tojás
10 deka margarin
2kanál kakaópor
15deka cukor
Krémhez
7deci tej
2csg vaníliás puding por
3kanál cukor
15deka margarin
15deka porcukor
barack lekvár a lapok kenéséhez
A tetejére 2tojás fehérje
15deka porcukor
mandula aroma,vagy citromlé
A tészta hozzávalóit a liszt és szódabikarbóna kivételével gőz felett habosra keverem.Kb 5percig .Ekkor leveszem a gőzről és összegyúrom a lisztel együtt.4lapot sütök belőle.Ha a lapok megsültek vékonyan megkenem mindegyiket lekvárral A pudingot a szokásos módon felfőzöm.,és kihűtöm.A margarint a porcukorral kikeverem és a kihűlt pudinggal összekeverem habosra.A lekváros lapokat megtöltöm a krémmel.A legfelső lapra 2tojás fehérjét gőz felett a cukorral és aromával kemény habbá verem.Csillagcső segítségével feldíszítem.Nagyon finom.2-3óra múlva szeletelheted
|
|
Domján Mária 19 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 19 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 19 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 19 órája új képet töltött fel:
Domján Mária írta 19 órája a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Nagyon gusztusos finom az ételed Annám .Csak gratulálni...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Most főztem ilyen finomat először, de nem utoljára. Az új ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 2 napja a(z) Boldog Anyák napját képhez:
Köszönjük szépen Nagyon kedvesek vagytok puszi
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!